foto

Braňo Deák

  • nar. 15.9.1982 (37 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo

Biografie

Branislav Deák je úspešný seriálový a divadelný herec. Vyrastal v Ivanke pri Dunaji. V detstve spolu s bratom strávili mnoho času pod vedením otca pri hospodárskej práci, kde ho bavila najmä práca s koňmi. Už v mladom veku mal možnosť sledovať otca v spolupráci aj so zahraničnými filmovými produkciami, ktoré natáčali scény s využitím koní. Aj to so všetkou pravdepodobnosťou prispelo k tomu, že sa Branislav rozhodol pre povolanie herca.

Po vyštudovaní herectva na konzervatóriu v Bratislave priamo pokračoval úspešne na VŠMU. Okrem hereckého talentu, ktorý masovému divákovi na Slovensku má možnosť prezentovať vo veľkom množstve seriálov v ktorých účinkoval, oplýva Braňo aj speváckymi kvalitami.

Vo voľnom čase sa spolu s manželkou rád venuje vareniu a má na konte tiež vydanie kuchárskej knihy v spolupráci s profesionálnym slovenským kuchárom Marcelom Ihnačákom. Jeho druhou veľkou záľubou a relaxom zároveň sú mimo kamier a divadelných javísk motorky. Okrem už spomínaných činností má od malička rád šport.

Patrik "Patrik200s" x

Herecká filmografie

Filmy

2020 3Bobule
2016 Agáva
2010 Aj kone sa hrajú (TV film)
2004 Zlatý hlas (TV film)

TV seriály

2020 Oteckovia (TV seriál)
Episode 99 (S03E99)
Episode 98 (S03E98)
Episode 97 (S03E97)
další epizody (60)
2019 Oteckovia (TV seriál)
Episode 70 (S03E70)
Episode 69 (S03E69)
Episode 68 (S03E68)
další epizody (175)
2018 Oteckovia (TV seriál)
Episode 69 (S02E69)
Episode 68 (S02E68)
Episode 67 (S02E67)
další epizody (174)
2015 Kukučka (TV seriál)
2014 Superhrdinovia (TV seriál)
Ofsajd (E03)
2013 Chlapi neplačú (TV seriál)
2012 Búrlivé víno (TV seriál)
2011 Druhý život (TV seriál)
2010 Kriminálka Staré Město (TV seriál)
Případ červeného hada (S01E04)
2009 Detektív Kripta (TV seriál)
Odsouzené (TV seriál)
2008 Mesto tieňov (TV seriál)
Úmyselné nehody (S01E06)
Panelák (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
2005 Medzi nami (TV seriál)

Divadelní záznam

2016 Dáma bez kamélie (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2013 Milujem Slovensko (TV pořad)
2012 Slovenka roka 2012 (TV pořad)
2009 Bez servítky (TV pořad)
Tajomstvo mojej kuchyne (TV pořad)
2006 Let's Dance (TV pořad)