foto

Chase Ellison

  • nar. 22.9.1993 (23 let)
    Reno, Nevada, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Chase se narodil v Nevadském Renu 22 září 1993. Svou hereckou kariéru započal ve svých šesti letech, kdy vystupoval zejména v televizních reklamách a jako fotomodel. V roce 1999 přijal angažmá do televize na pozici hostující role v televizním seriálu RODINNÉ PRÁVO. Po ukončení tohoto seriálu došlo na nějaký čas k pozastavení jeho herecké kariéry s výjimkou drobnějších individuálních vystoupení v projektech jako seriály VZKVÉTAJÍCÍ MĚSTO (2002), MALCOLM V NESNÁZÍCH (2000) či STRÁŽKYNĚ ZÁKONA (2001).

V roce 2004 si zahrál mladého Neila McCormicka v kontroverzním snímku MYSTERIOUS SKIN (2004), pod kterým je podepsán režisér Gregg Araki. V tomto snímku ztvárňuje mladého chlapce, který je sexuálně zneužit svým trenérem. Dle tvrzení kritiky však tento film byl natočen způsobem, kdy si mladí herci ve skutečnosti neuvědomovali skutečnou společenskou myšlenku svého hraného působení.

Za jeho nejvýraznější obsazení z perspektivy dětské filmové kariéry lze považovat snímek VÍLA ZUBĚNKA (2010), kde ztvárňuje 13 letého syna, který nesnáší přítele své matky.

Pokud zrovna aktivně nehraje, věnuje Chase svůj volný čas především nespočtu hodin ve skateboardovém parku či hraním videoher nebo paintballu.

Filip "FIBO" B.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Hot Mess (TV film)
2012 Sunday's Mother
Village People (TV film)
2011 That's What I Am
2010 Nezastavitelný
Summer Camp (TV film)
Víla Zuběnka
Wolfsbergská bestie (TV film)
2008 Rocket
Světlušky v zahradě
2007 Důvěrnosti
První vítězství (TV film)
Quake
2006 Sebevrazi - Love story z onoho světa
2005 Na konci světa
Neuvěřitelný život Ethana Greena
2004 Mysterious Skin
2002 Santa junior (TV film)
2001 Dokonalá manželka (TV film)
Nebezpečná partie

TV seriály

2016 Love (TV seriál)
TURN (TV seriál)
Judgment (S03E07)
2011 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Iluminační symfonie (S07E12)
2006 Saved (TV seriál)
2004 Deadwood (TV seriál)
Rodney (TV seriál)
2002 Vzkvétající město (TV seriál)
2001 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Strážkyně zákona (TV seriál)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1999 Providence (TV seriál)
Rodinné právo (TV seriál)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace