foto

Christian Friedel

  • nar. 9.3.1979 (40 let)
    Magdeburg, Sasko-Anhaltsko, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Angelo
Glück ist was für Weicheier
2017 Píseček (TV film)
2015 Elser - mohl změnit svět
Polizeiruf 110 - Sturm im Kopf (TV film)
Rivalové navždy - bitva o tenisky (TV film)
2014 Die Auserwählten (TV film)
Láska šílená
2012 Ende der Schonzeit
Russendisko
2009 Bílá stuha

TV seriály

2018 Parfum (TV seriál)
2017 Babylon Berlín (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (7)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Ehen vor Gericht (TV seriál)

Host

TV pořady

1967 ttt - titel thesen temperamente (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace