foto

Štěpánka Křesťanová

  • nar. 14.2.1976 (42 let)
    Hamry nad Sázavou, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Již během studia na DAMU hostovala v DJKT v Procházkových Věrných abonentech nebo vytvořila např. hlavní roli Rozárky v Tylově Paličově dceři. Do stálého angažmá nastoupila v roce 1998.

Díky svému temperamentu a jemnému půvabu dokáže ztvárnit nejrůznější typy postav. Svůj komediální talent předvedla např. jako Sylvie v Zelenkových Příbězích obyčejného šílenství, či v současnosti uváděné Procházkově komedii Ve státním zájmu. Se smyslem pro hlubokou tragiku i bolestnou touhu vytvořila roli Evy v Gazdině robě. Ráda vzpomíná také na úlohu Grušenky v dramatizaci románu Bratři Karamazovi. Své pěvecké schopnosti využila opakovaně v muzikálových inscenacích DJKT – jako Alena v Šakalích létech nebo Polly Bakerová v Crazy for You.

V roce 2005 se provdala za kolegu z DJKT Antonína Procházku, se kterým vychovávají dceru Viktorku.

Evka "willik256" Gusmanová

Herecká filmografie

Filmy

2017 Jednotka intenzivní lásky (divadelní záznam)
2013 Kouzlo 4D (divadelní záznam)
2011 Policie Modrava (TV film)
2010 Ve státním zájmu (divadelní záznam)
2007 Celebrity s. r. o. (divadelní záznam)
2005 Přes přísný zákaz dotýká se sněhu (divadelní záznam)
2001 Věrní abonenti (TV film)
1997 Byl jednou jeden polda II - Major Maisner opět zasahuje!

TV seriály

2017 Policie Modrava (TV seriál)
Vražda u plavebního kanálu (S02E07)
Hajný, který zmizel (S02E06)
Magická síla (S02E03)
další epizody (4)
2015 Policie Modrava (TV seriál)
Případ ukradené krasavice (S01E15)
Vražedné esemesky (S01E12)
Cigaretový kouř (S01E08)
další epizody (5)
2001 Duch český (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace