foto

Zdeněk Palusga

  • nar. 27.3.1956 (64 let)
    Frýdek-Místek, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Polednice
2014 Zídka (studentský film)
2013 Jako nikdy
2011 Policie Modrava (TV film)
2005 Boháč a chudák (TV film)
Zamilovaný kněz (TV film)
2004 Koumáci (studentský film)
Poklad na Sovím Hrádku (TV film)
2003 Iguo Igua (TV film)
2002 Kožené slunce (TV film)
2001 Brnění a rolničky (TV film)
Tuláci (TV film)
2000 Otesánek
1996 Jakub a Veronika (studentský film)
1995 Fany
1988 Tomáš a Markéta (TV film)
Zemřeš, kdy budeme chtít (TV film)
1977 O moravské zemi

TV seriály

2020 Polda (TV seriál)
Hon začíná (S04E01)
2019 Policie Modrava (TV seriál)
Návrat z Austrálie (S03E08)
Vyhaslý případ (S03E07)
Neznámý útočník (S03E06)
další epizody (8)
2018 Modrý kód (TV seriál)
Čas je drahý (S02E65)
2017 Kafe & Cigárko (TV seriál)
Záskok (E03)
Modrý kód (TV seriál)
Sebeobětování? (S02E12)
Všechno jinak (S02E11)
Velký průser (S02E06)
další epizody (5)
Policie Modrava (TV seriál)
Žena, která odešla před obědem (S02E08)
Vražda u plavebního kanálu (S02E07)
Hajný, který zmizel (S02E06)
další epizody (8)
2015 Policie Modrava (TV seriál)
Případ ukradené krasavice (S01E15)
Blondýnka na hřbitově (S01E14)
Jak málo stačilo (S01E13)
další epizody (14)
2014 Neviditelní (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Případy 1. oddělení (TV seriál)
Smrt novináře (S01E13)
2013 Vyprávěj (TV seriál)
Kuponová privatizace (S05E01)
2012 Vyprávěj (TV seriál)
Proč je Iveta taková? (S06E02)
2008 Ošklivka Katka (TV seriál)
Kateřina je v koutě (S01E08)
2007 Horákovi (TV seriál)
Život naruby (S01E18)
Četnické humoresky (TV seriál)
Skokan (S03E09)
2005 Nadměrné maličkosti (TV seriál)
Loupežníci (S02E04)
Oběti (TV seriál)
Živnostník (E06)
2004 Redakce (TV seriál)
Děti na prodej (S01E02)
1994 Prima sezona (TV seriál)

Divadelní záznam

2008 Čaj u královny (divadelní záznam)
2005 Harvey a já (divadelní záznam)
2001 Blboun (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky