foto

Zdeněk Palusga

  • nar. 27.3.1956 (61 let)
    Frýdek-Místek, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Polednice
2013 Jako nikdy
2011 Policie Modrava (TV film)
2008 Čaj u královny (divadelní záznam)
2005 Boháč a chudák (TV film)
Harvey a já (divadelní záznam)
Nadměrné maličkosti: Loupežníci (TV film)
Oběti: Živnostník (TV film)
Zamilovaný kněz (TV film)
2004 Koumáci (studentský film)
Poklad na Sovím Hrádku (TV film)
2003 Iguo Igua (TV film)
2002 Kožené slunce (TV film)
2001 Blboun (divadelní záznam)
Brnění a rolničky (TV film)
Tuláci (TV film)
2000 Otesánek
1996 Jakub a Veronika (studentský film)
1995 Fany
1988 Tomáš a Markéta (TV film)
1977 O moravské zemi

TV seriály

2017 Kafe & Cigárko (TV seriál)
Záskok (E03)
Modrý kód (TV seriál)
Sebeobětování? (S02E12)
Všechno jinak (S02E11)
Velký průser (S02E06)
Policie Modrava (TV seriál)
Žena, která odešla před obědem (S02E08)
Vražda u plavebního kanálu (S02E07)
Hajný, který zmizel (S02E06)
další epizody (8)
2015 Policie Modrava (TV seriál)
Případ ukradené krasavice (S01E15)
Blondýnka na hřbitově (S01E14)
Jak málo stačilo (S01E13)
další epizody (14)
2014 Neviditelní (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Případy 1. oddělení (TV seriál)
Smrt novináře (S01E13)
2008 Ošklivka Katka (TV seriál)
2007 Četnické humoresky (TV seriál)
Skokan (S03E09)
2004 Redakce (TV seriál)
Děti na prodej (S01E02)
1994 Prima sezona (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace