foto

Murray Melvin

  • nar. 1932
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Ztracené město Z
2010 Prokletá vesnice (TV film)
2006 Tom's Christmas Tree (TV film)
2004 Fantom opery
2001 Císařovy nové šaty
2000 David Copperfield (TV film)
1999 Alenka v říši divů (TV film)
1995 England, My England
1994 Princezna Caraboo
Zbraň poslední zkázy (TV film)
1992 As You Like It
1991 Prisoner of Honor (TV film)
Rozsudek smrti
1990 Bratři zločinu
Sunday Pursuit
1989 Vítr zkázy
1988 Testimony
1987 Funny Boy
Malá Dorritka
1986 Comrades
1985 Sacred Hearts
1983 Nutcracker
1979 Stories from a Flying Trunk
1978 Clouds of Glory: The Rime of the Ancient Mariner (TV film)
1977 Gulliverovy cesty
Joseph Andrews
Princ a chuďas
1976 The Bawdy Adventures of Tom Jones
Volání na ďábla
1975 Barry Lyndon
Lisztománie
1974 Ghost Story
1973 Ghost in the Noonday Sun
Sir Gawain a Zelený rytíř
1972 A Day in the Death of Joe Egg
1971 The Boy Friend
Ďáblové
1970 Spusťte tu revoluci beze mne
1968 The Fixer
1967 Smashing Time
1966 Alfie
Kaleidoscope
1964 Diary of a Nobody (TV film)
1963 Encrucijada mortal
Sparrows Can't Sing
1962 H.M.S. Defiant
1961 Kapka medu
Petticoat Pirates
1960 Betonová džungle
Suspect

TV seriály

2012 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Tajemný jezdec (S15E01)
2007 Torchwood (TV seriál)
End of Days (S01E13)
Captain Jack Harkness (S01E12)
2004 Genius of Mozart, The (TV seriál)
2000 Starhunter (TV seriál)
1997 Jonathan Creek (TV seriál)
1995 Štěnice (TV seriál)
1990 Chillers (TV seriál)
1985 Bulman (TV seriál)
Kryštof Kolumbus (TV seriál)
1981 Little World of Don Camillo, The (TV seriál)
1971 The Onedin Line (TV seriál)
1969 ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
The Flaxton Boys (TV seriál)
1968 Tyrant King, The (TV seriál)
1967 Angel Pavement (TV seriál)
Half Hour Story (TV seriál)
1966 Softly Softly (TV seriál)
The Informer (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Knock on Any Door (TV seriál)
Out of the Unknown (TV seriál)
The Wednesday Thriller (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Theatre 625 (TV seriál)
1963 The Indian Tales of Rudyard Kipling (TV seriál)
1961 Paradise Walk (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
1959 Probation Officer (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Television Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

2018 The Ghost of Peter Sellers
2006 Bill Douglas: Intent on Getting the Image

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace