foto

Lída Vlášková

  • nar. 16.5.1953 (66 let)
    Praha, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Hej, Mistře! (divadelní záznam)
2001 Krysy (TV film)
1998 Postel
1996 Pinocchiova dobrodružství
1976 Až bude padat hvězda (TV film)

TV seriály

2018 Modrý kód (TV seriál)
Horké chvíle (S03E11)
2015 Vraždy v kruhu (TV seriál)
Mrtvý v síti (E10)
2011 Vyprávěj (TV seriál)
Osmdesátiny (S03E13)
2007 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Přijeď, čekám, miluji tě (S03E34)
Druhý pokus (S03E33)
Kdo nařídí budík? (S03E18)
další epizody (9)
2006 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Den blbec (S02E19)
2004 Pojišťovna štěstí (TV seriál)
Rodinná pouta (TV seriál)
1998 Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)
Případ Anděla (E18)

Dokumentární

2010 Ležáky 42

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky