foto

Radoslav Budáč

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (1)

  • Obecná škola (1991)

    - Ve scéně, kdy Igor Hnízdo (Jan Tříska) přijde na návštěvu k Součkovým, zahraje patrně nejvýznamnější kompozici Antonína Dvořáka – „Largo“ ze Symfonie č. 9; Novosvětské. „Largo“ zazní i ve scéně, kdy Eda (Václav Jakoubek) s Tondou (Radoslav Budáč) jedou v nákladním vlaku. „Largo“ si  můžeme poslechnout i na konci filmu při závěrečných titulcích. (majky19)

Herecká filmografie

Filmy

1998 Šmankote, babičko, čaruj!
1992 Městem chodí Mikuláš (TV film)
1991 Obecná škola

TV seriály

2018 Modrý kód (TV seriál)
Trocha jedu (S02E66)
1995 Když se slunci nedaří (TV seriál)
Honza (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace