foto

Bořivoj Penc

  • nar. 19.1.1936 (81 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Tři bratři
2010 České nebe: Cimrmanův dramatický kšaft (divadelní záznam)
2007 Vratné lahve
40 let Divadla Járy Cimrmana aneb Ze hry do hry (divadelní záznam)
2006 Dobytí severního pólu (divadelní záznam)
2001 Švestka (divadelní záznam)
1997 Němý Bobeš aneb Český Tarzan (divadelní záznam)
Záskok (divadelní záznam)
1996 Dvě z policejní brašny (TV film)
Lotrando a Zubejda
1992 Kocourkov (TV film)
1991 Cimrman sobě (TV film)
Obecná škola
1990 Pražákům, těm je hej
Tvrdý chleba (TV film)
1987 Nejistá sezóna

TV seriály

2000 Případy detektivní kanceláře Ostrozrak (TV seriál)
1994 Bylo nás pět (TV seriál)
Cesta do Indie a zpět (E06)
Cirkus svět (E05)
Vypouštění draka (E03)
další epizody (4)

Dokumentární

2010 Komici na jedničku (TV seriál)
2004 Tatínek
2000 Záskok aneb Cimrman v Národním divadle (TV film)

TV pořady

1997 Cimrmani (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace