foto

Jeff Rector

  • nar. 12.9.1958 (58 let)
    Bloomfield Hills, Michigan, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Aaah! Roach!
2016 $elfie Shootout
2015 The Martial Arts Kid
2014 Bachelor Night
Bermudská příšera (TV film)
Bombshell
Muse, The
2012 A Night at the Silent Movie Theater
2010 Krokodýl vs. aligátor (TV film)
2009 Invincible Scripture
Lost in the Woods
Revenant
Signal Lost
Vampýr v Las Vegas
2008 Dark World
InAlienable
Okřídlené bytosti
Solar Flare
2007 Revamped
2006 Cry of the Winged Serpent (TV film)
FBI Guys (TV film)
Miami Vice Uncensored!
Nebezpečná samota (TV film)
Theory of Everything, The
2003 Pray Another Day
2002 Fatal Kiss (TV film)
2001 Firestorm Rising
2000 Luna Butterflys
Never Look Back
1999 Stín noci
1998 Kraa! The Sea Monster
One Foot in the Grave
Ve stínu mé sestry (TV film)
1997 Madam Savant
Rapid Assault
1996 Dinosaur Valley Girls
Fox Hunt
Friend of the Family II
Killer Inside, The
1995 Darkening, The
Noční legie
Smrtící mise
Zásah tornáda
1994 Death Riders
Love Street 1: I Dreamed of Angels Crying (TV film)
Mladý dračí ninja 2
1993 Pěst spravedlnosti
Pochod časem
1992 Hellmaster
1991 Street Soldiers
1990 Danger Zone III: Steel Horse War
1988 Doctor Hackenstein
1987 Wall Street

TV seriály

2017 Feud (TV seriál)
The Other Woman (S01E02)
2012 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Dvanáct rozžhavených žen (S08E08)
2008 Tales from Dark Fall (TV seriál)
2005 Everybody Hates Chris (TV seriál)
2004 Veronica Mars (TV seriál)
2001 Black Scorpion (TV seriál)
1997 City Guys (TV seriál)
SFN: Science Fiction News (TV seriál)
1996 Beverly Hills Bordello (TV seriál)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
1994 Compromising Situations (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
Tajemství Lake Success (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Normal Life (TV seriál)
1989 Případy otce Dowlinga (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)

Dokumentární

2015 Jak jsme se tam dostali (TV seriál)
Jak Superman přemohl Ku Klux Klan (TV film)
2003 Das Bus
1999 Playboy: Tales of Erotic Fantasies

Režijní filmografie

Filmy

2007 Revamped
2003 Pray Another Day
2002 Fatal Kiss (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace