foto

Vít Bednárik

  • nar. 1.1.1951 (68 let)
    Zeleneč, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Ďakujem, dobře
2011 Poslední autobus
Čerešňový chlapec (TV film)
2003 Dlhá krátka noc (TV film)
2000 Krajinka
1991 Ježišova matka (TV film)
1989 Matka Guráž (divadelní záznam)
1984 Stretnutie pod starou píniou (TV film)
1983 Farebný bazár (TV film)
1981 Guľôčka (divadelní záznam)

TV seriály

2018 Inspektor Max (TV seriál)
Výlet (E02)
2013 Kolonáda (TV seriál)
2012 Búrlivé víno (TV seriál)
2010 Kriminálka Staré Město (TV seriál)
Případ zlaté smrti (S01E03)
Sekerovci (TV seriál)
2009 V mene zákona (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
2003 Záchranáři (TV seriál)
Útěk do Budína (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)

Dokumentární

2015 True Štúr
2013 Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)
2011 Pár věcí o Lucii (studentský film)
2008 Babička

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace