foto

Holly Marie Combs

  • nar. 3.12.1973 (43 let)
    San Diego, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Její mamince Laurelai Combs (později si budovala kariéru jako zpěvačka a herečka) bylo pouhých čtrnáct let, když otěhotněla. Hollyini rodiče se sice vzali, ale po dvou letech se rozvedli. Navzdory tomu všemu se ale Laurelai o Holly dobře starala. Možná už proto, jaké měla její matka zkušenosti, zůstala Holly jedináčkem. Své první tetování si nechala udělat v patnácti, když bylo její matce třicet. Bydlely spolu. Byly nejlepšími kamarádkami a zároveň nejhoršími nepřáteli. V patnácti měla v bocích 115 cm!

Jako malá chtěla být mořským biologem a její nejoblíbenější předmět ve škole byla angličtina, nejhorším naopak matematika. Studovala na Dětské profesionální škole v New Yorku. Holly je velkým milovníkem zvířat. Má doma 3 koně (Jesse, Jake, Jezebel), 5 psů (Hugo, Travis, Sugar, Thunder a Lola - té dala jméno Lin, Alyssina máma J), 2 kočky (Blue, Selena), 3 papoušky (Lollipop, Flower, Glow), a potom další (nepojmenované): koně, kočku, psa, 5 králíků, želvu a 4 rybky. Dále v létě pečuje o 2 třídní křečky z Lyndon Storm. Jeden z nich má jen tři nohy. Když byla Holly mladší, měla také sibiřského huskyho jménem Wiley. Sedm let byla také vegetariánkou.

Jinak o sobě tvrdí, že je „domácí člověk“ a ráda jen tak zahradničí, stará se o svá zvířata a samozřejmě o Finleyho. Její nejoblíbenější kuchyně je italská. Ve svém domě v Bell Canyon Area v údolí San Fernando v Kalifornii prý nemá ani televizi. Přesto má své oblíbené pořady (X-Files, Přátelé, Mad About You), na které se občas někde podívá. Hollyin nejoblíbenější herec je Andy Garcia a nejoblíbenější film Wild At Heart.

Spolupracovala už s Tomem Cruisem a Susan Sarrandon. Chtěla by se dostat k práci s Oliverem Stonem. Při konkurzech na role působí jako ta nejtišší myška, ale přitom si svou ctižádostí a cílevědomostí vybuduje vždycky pozici, ze které jí už nikdo nikdy nevystrnadí. Jako Kimberly Brock v PICKET FENCES byla inteligentní dívkou z malého města ve Wisconsinu. 89epizodní seriál byl žánrově krimi-drama a pojednával o „Brockovic“ rodině.

Při natáčení ČARODĚJEK se prý Holly jednou dívala do zrcadla a ono prasklo J. Její nejoblíbenější epizody jsou Všechno zlé pro něco dobré (1x1) a Procitnutí (2x12). Holly a Shannen byly nejlepší kamarádky už 8 let před tím, než začaly hrát v Čarodějkách. Mezi natáčení ráda sleduje talk show s Alyssou Milano. Každý týden večeřela u Alyssy a u Shannen na ranči zase venčila své koně.

Holly ráda poslouchá country, ale také skupiny The Supremes a U2. Je také velkou fanynkou skupiny Remy Zero, kde je hlavním zpěvákem Alyssin ex-manžel Cinjun Tate. Možná i proto byla nadšená, když se mohla stát družičkou na Alyssině svatbě právě s ním. Myslí si, že nejvíc sexy chlap na WB je Joshua Jackson. Má ráda hraní scrable.

Podporuje charitu Thursday´s Child na pomoc teenagerům na útěku, protože říká, že ona sama neměla nejideálnější mládí Kromě pořadů o ČARODĚJKÁCH účinkovala v show Sharon Osbourne a dělala hostesku na předávání cen „Nickelodeon Kids Choice Awards“. V roce 2002 byla vyhlášena časopisem FHM jako 62. nejvíc sexy žena světa. V roce 2003 pak 78. v časopise Stuff.

Lucie "delaware" Kalousková

Herecká filmografie

Filmy

2016 Love's Complicated (TV film)
2009 Mistresses (TV film)
2007 Stupnice strachu (TV film)
2003 Jane má schůzku (TV film)
2001 Dannyho parťáci
1997 Love's Deadly Triangle: The Texas Cadet Murder (TV film)
Mámin vrah (TV film)
1996 Sins of Silence (TV film)
Vector
1995 Reason to Believe, A
1994 Danielle Steel: Srdce si nedá poroučet (TV film)
1992 Dr. Giggles
Chain of Desire
Simple Men
1989 Narozen 4. července
Povídky z New Yorku
1988 Tanec sladkých srdcí
1985 Walls of Glass

TV seriály

2017 Prolhané krásky (TV seriál)
Til DeAth Do Us PArt (S07E20)
2016 Prolhané krásky (TV seriál)
We've All Got Baggage (S06E17)
Do Not Disturb (S06E15)
New Guys, New Lies (S06E14)
2015 Prolhané krásky (TV seriál)
Last Dance (S06E09)
FrAmed (S06E08)
Songs of Innocence (S06E02)
2012 Prolhané krásky (TV seriál)
What Lies Beneath (S03E10)
The Kahn Game (S03E09)
Stolen Kisses (S03E08)
další epizody (22)
2011 Prolhané krásky (TV seriál)
The First Secret (S02E13)
Over My Dead Body (S02E12)
I Must Confess (S02E11)
další epizody (25)
2010 Prolhané krásky (TV seriál)
Keep Your Friends Close (S01E10)
The Perfect Storm (S01E09)
Please, Do Talk About Me When I'm Gone (S01E08)
další epizody (10)
1998 Čarodějky (TV seriál)
1992 Picket Fences (TV seriál)

Dokumentární

2003 Intimate Portrait: Alyssa Milano (TV film)
2000 The Women of Charmed (TV film)
1999 Celebrity Profile: Alyssa Milano (TV film)

TV pořady

2015 Zapomenutá místa (TV pořad)
2010 The Teen Choice Awards 2010 (TV pořad)
2005 Pekelná kuchyně (TV pořad)
1999 Teen Choice Awards 1999, The (TV pořad)
The Late Late Show with Craig Kilborn (TV pořad)

Producentská filmografie

TV seriály

1998 Čarodějky (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(135)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace