foto

Michael Trucco

  • nar. 22.6.1970 (46 let)
    San Mateo, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Michael vystudoval divadelní herectví, kterému se po studiích věnoval až do doby, kdy zatoužil po něčem větším. Přesídlil do Los Angeles a po roli ve snímku Pár správných chlapů si jej všiml hledač talentů a jeho, především seriálová, kariéra se mohla rozjet. Zahrál si v seriálech: Battlestar Galactica (jako Samuel Anders), Castle na zabití, Spoon, Jak jsem poznal vaší matku, Teorie velkého třesku, Právo a pořádek, Eli Stone, Joey, One Tree Hill, Kriminálka Las Vegas atd.

Universal Channel

Herecká filmografie

Filmy

2017 Hunter Killer
Skryté zlo
2016 Hush
2015 Drone
2014 Sea of Fire (TV film)
2010 All American Tooles
Bouře meteorů (TV film)
2009 Battlestar Galactica: Plán
Empire State (TV film)
2008 Man of Your Dreams (TV film)
2007 Battlestar Galactica: Břitva (TV film)
Next
2006 Him and Us (TV film)
2004 Dokonalý pár (TV film)
2003 Jak to dělaj kluci
111 Gramercy Park (TV film)
2002 Wishmaster 4: The Prophecy Fulfilled
2001 Girl, Three Guys, and a Gun
Knight Club
Peklo ve městě
1998 Confessions of a Sexist Pig
1994 Eyes of Terror (TV film)

TV seriály

2017 Disjointed (TV seriál)
2015 Code Black (TV seriál)
Con Man (TV seriál)
Knihovníci (TV seriál)
And the Infernal Contract (S02E06)
2014 Killer Women (TV seriál)
2012 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Chcete být kmotrem? (S08E04)
Chůva k pohledání (S08E03)
Předmanželská smlouva (S08E02)
další epizody (4)
2011 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Beznadějný (S06E21)
Kauzy podle Kate (TV seriál)
Pomsta (TV seriál)
2010 Castle na zabití (TV seriál)
Smrtelná hra (S02E24)
Jedna vražda nestačí (S02E23)
Na nože (S02E22)
další epizody (4)
Young Justice (TV seriál)
100 Questions (TV seriál)
2009 Battlestar Galactica (TV seriál)
Daybreak: Part 2 & 3 (S04E20)
Daybreak: Part 1 (S04E19)
Islanded in a Stream of Stars (S04E18)
další epizody (9)
V (TV seriál)
2008 Battlestar Galactica (TV seriál)
Revelations (S04E10)
Guess What's Coming to Dinner (S04E07)
Faith (S04E06)
další epizody (8)
Eli Stone (TV seriál)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Hypotéza dárkových předmětů do koupele (S02E11)
2007 Battlestar Galactica (TV seriál)
Crossroads: Part 2 (S03E20)
Crossroads: Part 1 (S03E19)
The Son Also Rises (S03E18)
další epizody (6)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Battlestar Galactica (TV seriál)
The Eye of Jupiter (S03E11)
Unfinished Business (S03E09)
Collaborators (S03E05)
další epizody (10)
2005 Battlestar Galactica (TV seriál)
Farma (S02E05)
Hnutí odporu (S02E04)
2004 Joey (TV seriál)
2003 One Tree Hill (TV seriál)
Volání mrtvých (TV seriál)
2002 Bram and Alice (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
Svoboda nade vše (TV seriál)
Takový je život (TV seriál)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
The Parkers (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1998 Čarodějky (TV seriál)
1997 Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
Sunset Beach (TV seriál)
1996 Arli$$ (TV seriál)
Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
The Guilt (TV seriál)
1995 Dobrá trefa (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1993 Doktorka Quinnová (TV seriál)
1992 Kapela snů (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
Sisters (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1997 Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace