foto

Michael Trucco

  • nar. 22.6.1970 (48 let)
    San Mateo, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Michael vystudoval divadelní herectví, kterému se po studiích věnoval až do doby, kdy zatoužil po něčem větším. Přesídlil do Los Angeles a po roli ve snímku Pár správných chlapů si jej všiml hledač talentů a jeho, především seriálová, kariéra se mohla rozjet. Zahrál si v seriálech: Battlestar Galactica (jako Samuel Anders), Castle na zabití, Spoon, Jak jsem poznal vaší matku, Teorie velkého třesku, Právo a pořádek, Eli Stone, Joey, One Tree Hill, Kriminálka Las Vegas atd.

Universal Channel

Herecká filmografie

Filmy

2018 Útok z hlubin
2017 Skryté zlo
2016 Hush
2015 Drone
2014 Sea of Fire (TV film)
2010 All American Tooles
Bouře meteorů (TV film)
2009 Battlestar Galactica: Plán
Empire State (TV film)
2008 Man of Your Dreams (TV film)
2007 Battlestar Galactica: Břitva (TV film)
Next
2006 Him and Us (TV film)
2004 Dokonalý pár (TV film)
2003 111 Gramercy Park (TV film)
Jak to dělaj kluci
2002 Wishmaster 4: The Prophecy Fulfilled
2001 Girl, Three Guys, and a Gun
Knight Club
Peklo ve městě
1998 Confessions of a Sexist Pig
1994 Eyes of Terror (TV film)

TV seriály

2018 S.W.A.T. (TV seriál)
Saving Face (S02E04)
Shaky Town (S02E01)
2017 Disjointed (TV seriál)
The Worst (S01E10)
Olivia's S***balls (S01E09)
Prom Night (S01E07)
další epizody (8)
Chicago P.D. (TV seriál)
Monster (S05E09)
2015 Code Black (TV seriál)
In Extremis (S01E06)
Con Man (TV seriál)
Knihovníci (TV seriál)
A pekelná smlouva (S02E06)
2014 Killer Women (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Demons (S09E24)
Angels (S09E23)
2013 Pomsta (TV seriál)
Oběť (S02E14)
Svazek (S02E13)
Kolize (S02E12)
další epizody (5)
2012 Kauzy podle Kate (TV seriál)
Finale (S02E13)
Force Majeure (S02E12)
Borderline (S02E11)
další epizody (13)
Pomsta (TV seriál)
Odhalení (S02E09)
Pokání (S02E07)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Rakvičkárna (S08E06)
Podzim rozchodů (S08E05)
Chcete být kmotrem? (S08E04)
další epizody (6)
2011 Kauzy podle Kate (TV seriál)
Bridges (S01E10)
My Best Friend's Prenup (S01E09)
Ultravinyl (S01E08)
další epizody (10)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Beznadějný (S06E21)
2010 100 Questions (TV seriál)
Young Justice (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Smrtelná hra (S02E24)
Jedna vražda nestačí (S02E23)
Na nože (S02E22)
další epizody (4)
2009 V (TV seriál)
Battlestar Galactica (TV seriál)
Daybreak: Part 2 & 3 (S04E20)
Daybreak: Part 1 (S04E19)
Islanded in a Stream of Stars (S04E18)
další epizody (9)
2008 Eli Stone (TV seriál)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Hypotéza dárkových předmětů do koupele (S02E11)
Battlestar Galactica (TV seriál)
Revelations (S04E10)
Guess What's Coming to Dinner (S04E07)
Faith (S04E06)
další epizody (8)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Smut (S10E10)
2007 Battlestar Galactica (TV seriál)
Crossroads: Part 2 (S03E20)
Crossroads: Part 1 (S03E19)
The Son Also Rises (S03E18)
další epizody (6)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Battlestar Galactica (TV seriál)
The Eye of Jupiter (S03E11)
Unfinished Business (S03E09)
Collaborators (S03E05)
další epizody (10)
One Tree Hill (TV seriál)
Things I Forgot at Birth (S04E02)
The Same Deep Water as You (S04E01)
The Show Must Go On (S03E22)
další epizody (5)
2005 Battlestar Galactica (TV seriál)
Farma (S02E05)
Hnutí odporu (S02E04)
Joey (TV seriál)
Joey a nesprávné jméno (S01E18)
One Tree Hill (TV seriál)
I'm Wide Awake, It's Morning (S02E19)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Na jednu noc (S03E14)
2003 Volání mrtvých (TV seriál)
Putting Out Fires (S01E02)
2002 Bram and Alice (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Smrt mezi mraky (S03E10)
2001 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál) - herec, a.z.
Sabrina, the Activist (S05E19) - a.z.
Beach Blanket Bizarro (S05E17)
Sabrina, the Muse (S05E16)
další epizody (4)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
Svoboda nade vše (TV seriál)
Takový je život (TV seriál)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
The Parkers (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Láska je zlá (S01E21)
1997 Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
Sunset Beach (TV seriál)
1996 Arli$$ (TV seriál)
Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
The Guilt (TV seriál)
1995 Dobrá trefa (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1993 Doktorka Quinnová (TV seriál)
1992 Kapela snů (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
Sisters (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1997 Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace