Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Dobrodružný

Oblíbené herečky (8)

Rachel Weisz

Rachel mě zaujala už hlavně tím, jaký je člověk...jak vystupuje na veřejnosti.Na nic si nehraje a chová se přirozeně, jako normální člověk. Každopádně se musím zastavit u filmů, kde hrála. Samozřejmě jsem jí nejprve stejně jako Brendana Frasera poznala ve filmu Mumie se vrací, ale myslím, že ve filmu Constantine se mi teprve pořádně vryla do paměti a do srdce.

Kate Winslet

Kate je člověk, který se pořád usmívá a tím si mě i získala. Její reakce při udělování Zlatých glóbů 2009 byla tak radostná, dojemná a upřímná, že mě to málem až dojalo k slzám. Nemůžu však nezačít její největší rolí a to Titanicem, tam byla opravdu skvělá, ale v Prázdninách byla také neuvěřitelně skvělá a to jsem ještě neviděla její filmy Předčítač a Nouzový východ.

Kristen Stewart

Ve všech filmech, kde hrála prostě zazářila a proto v mém žebříčku nemohla chybět, ale abych to rozvedla...Nebudu tvrdit, že se na 2. místo mých nejoblíbenějších hereček dostala potom, co jsem viděla její filmy Prokletí domu slunečnic a Zathura i když se mi hrozně líbili, hlavně The messengers. Na toto místo se dostala až po shlédnutí Stmívání, kde mě jako Bella Swanová naprosto zasáhla. Její roli zahrála, jak nejlépe to šlo a velmi pomohla tomu, aby se Stmívání dostalo u mě na 1.místo.

Julia Roberts

Herečka s mimořádně velkým nadáním, která ztvárnila už mnoho postav. Nemohla mě nezaujmout ve filmech Svatba mého nejlepšího přítele a hlavně pak v Nevěstě na útěku.

Holly Marie Combs

Jako malá jsem jí v seriálu Čarodějky hrozně obdivovala a byla jí unešená natolik, že jsem chtěla být jako ona...jako Piper Halliwell. Dlouhou dobu mě to drželo a tak si myslím, že na tyhle časy se nemá zapomínat...

Reese Witherspoon

I když mě ženy jako Pravá blondýnka spíše vadí tak Reese to podala tak, že mě skoro přimněla je mít ráda...každopádně to byl hrozně roztomilý film a odhodlanost a cílevědomnost Elle Woodsové mě docela inspirovala. Ta její chuť všem dokázat, že je lepší než si myslí, dosáhnout všech svých cílů...to se mi na tom filmu líbilo nejvíc.