Reklama

Reklama

Rob Mariano

Rob Mariano

nar. 25.12.1975 (48 let)
Boston, Massachusetts, USA

Diskuze

Dan9K

Dan9K (hodnocení, recenze)

No...zásadní chyba, že se neobjevil poprvé v Amazing Race (tam se navíc objevil dvakrát), ale předtím měl za sebou už dvě sezóny Survivora...a když už se tam spoileruje o druhém místě v All Stars, tak nechápu, proč tam není, že taky něco vyhrál, že :-)  A to, že je to z jeho kariéry vše, to je docela ošklivé :-)

MilesWheeler

MilesWheeler (hodnocení, recenze)

Rob je frajer. V Markézách jsem si ho nestihnul oblíbit ale v All stars hrál dobře. Že ho tak často obsazovali je buďto náhoda a nebo si ho díváci v All stars oblíbili a přináší Survivoru sledovanost. Jinak stratég musí být určitě dobrý, když vyhrál a stejně všichni věděli, že už byl jednou druhý, je ženatý s Amber, má mega doma a v soutěži je počtvrté. Vy byste s ním pekli?

AlohaAnty

AlohaAnty (hodnocení, recenze)

Stejně Boston Rob nejlepší strateg historie Survivor, ano russel je také dobrý ale má stejnou strategii a pokaždé když vleze do Survivor tak zas poletí mezi 1.

AlohaAnty

AlohaAnty (hodnocení, recenze)

Merengues9

Prober se, Russel nejlepší hráč? V soutěžích hovno udělal, v kmeni si válel jen šunky. Oproti němu je Rob bůh :) Rob ty HvV vyhral kdyby mu to nepodělal Tyson vždyt byl Russel na odstřel :)) 

Merengues9

Merengues9 (hodnocení, recenze)

A ještě jeden malý rýpanec... !!!SPOILER!!! Se mi líbilo jak na Reunion show po HvV si s Russellem ani nepodal ruku (to když si  s ním Russell vytřel prdel), ale když vyhrál Mariano RI tak už bez problémů.. To jenom svědčí o tom, že je Russell větší hráč !!!KONEC SPOILERU!!!

na příspěvěk reagoval AlohaAnty

Merengues9

Merengues9 (hodnocení, recenze)

To byl takový provokativní příspvěvek...ale stejně je přeceněný, narozdíl od nejlepšího stratéga Russella :)

272827

272827 (hodnocení, recenze)

Jaktože mu nerostou vousy po celý tváři a mý vřdykcy jen ten svůj knír? :D

byfo

byfo (hodnocení, recenze)

Je fakt, že v Redemtion Island měl dost štětí, že dostal kmen tupejch ovcí, co ho budou poslouchat na slovo. Ale i tak to nemění nic na tom, že RI zahrál like a boss. V heroes sem věřil, že to dotáhne daleko, ale Tyson nezklamal a ukázal se jako ejště větší kretén než v Tocantis.

MichalMihamM

MichalMihamM (hodnocení, recenze)

Tom Riddle: Tak v Heroes Vs. Villains mu to pokazil asi najviac Tyson, pokial by ten neurobil hlupu chybu, tak by asi Boston isiel az do konca :) Skoda, velmi som si ho oblubil, aj ked som videl prvych Survivorov az Redemtion Island, tam som si Roba velmi oblubil. Teraz idem pekne od prvej serie :)

Tom Riddle

Tom Riddle (hodnocení, recenze)

Žádná diskuze u Boston Roba? Podivné. Mhmm, tak budu tedy první, výborně. Fajn soutěžící, ale stejně dodneška nechápu, proč ho vůbec obsadili do All Stars, když v Markézách vypadnul ještě před porotou. Jeho hra v Heroes Vs. Villains dokázala, že když hraje proti myslícím lidem, tak není nijak neporazitelný a že je vlastně maximálně takový lepší průměr. Redemption Island ovšem samozřejmě byla jedna velká Robova jízda (jelikož tam tentokráte žádné myslící lidi neměl). Každopádně congrats k další dcerce :o) Amber to jako mamce sekne

Host

Herec

Filmy
2012

Volte mě!

2010

Tontine

Dokumentární
2005

Rob and Amber Get Married (TV film)

2003

VH1 Goes Inside (seriál)

 

VH1 News Presents (seriál)

Reklama

Reklama