foto

Chris Warren Jr.

  • nar. 15.1.1990 (30 let)
    Indianapolis, Indiana, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Extracurricular Activities
2017 Romance in the Digital Age
2009 Alvin a Chipmunkové 2
2008 Muzikál ze střední 3: Maturitní ročník
Přepadení z hlubin (TV film)
2007 Muzikál ze střední 2 (TV film)
2006 Muzikál ze střední (TV film)
2005 Americká zbraň
2000 Láska a basket
Ten nejlepší

TV seriály

2019 Grand Hotel (TV seriál)
A Perfect Storm (E13)
Dear Santiago (E12)
Art of Darkness (E11)
další epizody (13)
2017 The Fosters (TV seriál)
Sex Ed (S04E15)
2016 The Fosters (TV seriál)
Minor Offenses (S03E15)
Under Water (S03E14)
If and When (S03E13)
další epizody (4)
2015 The Fosters (TV seriál)
Idyllwild (S03E09)
Faith, Hope, Love (S03E07)
2007 Just Jordan (TV seriál)
2005 Zoey 101 (TV seriál)
2004 Neslavná (TV seriál)
2001 The Bernie Mac Show (TV seriál)
1998 Becker (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky