foto

Frederic Forrest

  • nar. 23.12.1936 (80 let)
    Waxahachie, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Všichni královi muži
2003 Quality of Light, The
2002 Cesta do války (TV film)
The House Next Door
2000 Domobrana
Hodina stínů
Piece of Eden, A
Stopy vraha
1999 Pavučina smrti
Shadow Lake (TV film)
Sweetwater (TV film)
1998 Bez návratu
Boogie Boy
Nechte mě žít
Neviditelný útočník
Prvních 9 1/2 týdne
1997 Bojovník
Linie násilí
One of Our Own
Sám (TV film)
Útok na ponorku
1996 Double Jeopardy (TV film)
Věznice Andersonville (TV film)
1995 One Night Stand
1994 Lassie
Námořní policie
Posedlost
Proti zdi (TV film)
1993 Precious Victims (TV film)
Skrytá úzkost
Trauma
Volný pád
1992 Citizen Cohn (TV film)
Habitation of Dragons, The (TV film)
Rain Without Thunder
Sestry dvojčata
1990 Dva Jakeové
1989 Cat Chaser
Hrací skříňka
Margaret Bourke-White (TV film)
Valentinovy návraty
1988 Beryl Markham: A Shadow on the Sun (TV film)
Gotham (TV film)
Little Girl Lost (TV film)
Tucker: Člověk a jeho sen
1987 Stacking
1986 Obezřetný cizinec (TV film)
Where Are the Children?
1985 Dobrodružství Huckleberryho Finna (TV film)
Quo vadis (TV film)
Return
Right to Kill? (TV film)
1984 Best Kept Secrets (TV film)
Calamity Jane (TV film)
Chlapec z kamene
Parade, The (TV film)
1983 Dívka z údolí
Kdo bude mít rád mé děti (TV film)
Saigon v roce Kočky (TV film)
1982 Hammett
1981 One from the Heart
1979 Apokalypsa
Kate Loves a Mystery (TV film)
Růže
1978 Ono ožívá
Ruby and Oswald (TV film)
1976 Zastavení na Missouri
1975 Povolení zabíjet
Promise Him Anything (TV film)
1974 Larry (TV film)
Rozhovor
Snadný výdělek
1973 Šéf je mrtvý
1972 Když legendy umírají
1969 Futz!
1968 Filthy Five, The

TV seriály

1990 Die Kinder (TV seriál)
1989 Osamělá holubice (TV seriál)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)

Dokumentární

2007 Brando (TV film)
2003 Valley Girl: 20 Totally Tubular Years Later
1991 Srdce temnoty: režisérská apokalypsa

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace