foto

John Bach

  • nar. 5.6.1946 (74 let)
    Wales, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Reunion
2018 Mistress Mercy (TV film)
2016 Soudná hospoda
2014 Smrtící lék
2009 Piece of My Heart (TV film)
2008 Letopisy Narnie: Princ Kaspian
2007 The Tattooist
2005 Herkules (TV film)
Kidnapped (TV film)
2004 Farscape: Mírová operace (TV film)
Generál Eisenhower: Velitel invaze (TV film)
2003 Pán prstenů: Návrat krále
2002 Der Liebe entgegen (TV film)
Pán prstenů: Dvě věže
1998 Day of the Roses (TV film)
1997 20.000 mil pod mořem (TV film)
1994 Nákaza
1993 Federální policie: Past (TV film)
Federální policie: Únos (TV film)
Obchod se zločinem (TV film)
The Feds: Betrayal (TV film)
The Feds: Deadfall (TV film)
The Feds: Deception (TV film)
The Feds: Obsession (TV film)
The Feds: Seduction (TV film)
The Feds: Suspect (TV film)
The Feds: Vengeance (TV film)
1992 Zvuk a ticho (TV film)
1991 Heroes II: The Return (TV film)
Old Scores
1989 Heroes, The (TV film)
1988 Georgia
1985 Dangerous Orphans
1984 Divocí koně
Heart of the Stag
Other Halves
Pallet on the Floor
1983 Lost Tribe, The
Prisoners
Utu
1982 Beyond Reasonable Doubt
Bitevní kamion
Carry Me Back
1981 Bad Blood
1980 Goodbye Pork Pie

TV seriály

2020 The Sounds (TV seriál)
2016 Jack Irish (TV seriál)
2015 Gallipoli (TV seriál)
The Earth Abides (E07)
If Only... (E06)
The Breakout (E05)
další epizody (7)
2013 Wentworth (TV seriál)
Mind Games (S01E08)
The Things We Do (S01E04)
2010 Spartakus (TV seriál)
Staré rány (S01E11)
Obřad dospělosti (S01E10)
Křehké vztahy (S01E06)
další epizody (5)
Tajemství Pravdy (TV seriál)
Princess (S02E13)
2003 Farscape (TV seriál)
Prayer (S04E18)
A Constellation of Doubt (S04E17)
Terra Firma (S04E13)
2002 Farscape (TV seriál)
Kansas (S04E12)
Unrealized Reality (S04E11)
2000 Ztracený svět (TV seriál)
Divine Right (S02E05)
1999 Duggan (TV seriál)
1998 A Twist in the Tale (TV seriál)
Mladý Hercules (TV seriál)
Tales of the South Seas (TV seriál)
1995 Mysterious Island (TV seriál)
1994 Doba přílivu (TV seriál)
Sněžná řeka: Sága rodu McGregorů (TV seriál)
1993 Time Trax (TV seriál)
1991 Golden Fiddles (TV seriál)
1990 Novinář (TV seriál)
1988 Spit MacPhee (TV seriál)
1986 Velká sázková loupež (TV seriál)
1985 Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)
1975 Close to Home (TV seriál)

Dokumentární

2016 Roman Empire (TV seriál)
The Making of an Emperor (S01E02)
Born in the Purple (S01E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky