foto

Oľga Belešová

  • nar. 8.5.1965 (54 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Hurá na pohádky
2013 Dobrý deň, milá pani (studentský film)
2010 Filmoviedky: Olé, zápražka (TV film)
1997 Niekedy by som ťa zabila (TV film)
1984 A keď som stretol lásku (TV film)

TV seriály

2019 Websterovi (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (6)
2018 Semafor (TV seriál)
Vyhnanie z raja (E04)
Plaváreň (E03)
2017 Prázdniny (TV seriál)
Štěnice a langoše (S01E05)
Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Patláci (S02E10)
2013 Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)
2012 Búrlivé víno (TV seriál)
2011 GYMPEL.TV (TV seriál)
Mimi a Líza (TV seriál)
Zita na krku (TV seriál)
2010 Nesmrtelní (TV seriál)
Ema B. (E03)
2008 Obchod so šťastím (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
1999 Zborovňa (TV seriál)

Dokumentární

2013 Prvá (TV seriál) - vyp.
2011 Z mesta do mesta (TV seriál)

Divadelní záznam

1998 Jawa nostalgická (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2017 Záhady tela (TV pořad)
2013 Milujem Slovensko (TV pořad)
2012 Nikdo není dokonalý (TV pořad)
2010 Umenie 2013 (TV pořad)
2009 Bez servítky (TV pořad)