foto

Scott Subiono

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 The Tragedy of Macbeth
To Leslie
2020 Blinders
2019 Foster Boy
2018 Dead Women Walking
Endgame
Unbroken: Path to Redemption
Vice
2017 A Crooked Somebody
DriverX
2015 Little Boy
2014 Armagedon v Los Angeles
2012 Girl, a Guy, a Space Helmet, A
2011 Guadalupe the Virgin
2009 Zapomenutý ostrov
2003 Dumb Luck
2002 Aljašský express
No Dogs Allowed
Pouhý sen
2001 Blázni do koní
Zlatokopové na divoké řece (TV film)
2000 Message in a Cell Phone
Pokušení
Taková malá vražda
1999 Blue Ridge Fall

TV seriály

2020 Tacoma FD (TV seriál)
Payday (S02E01)
Truth Be Told (TV seriál)
Vše, co bylo ztraceno (E08)
2019 Já jsem noc (TV seriál)
Superhvězda z Francie (TV seriál)
The Kids Are Alright (TV seriál)
Mike's Award (E21)
Zelenáč (TV seriál)
Plain Clothes Day (S01E14)
Sněží! (TV seriál)
Hedgehogs (S03E08)
Confessions (S03E06)
The More You Make (S03E02)
2018 Sněží! (TV seriál)
Aftermath (S02E09)
Surrender (S02E08)
The World Is Yours (S02E07)
další epizody (5)
American Crime Story (TV seriál)
Třetí oběť (S02E03)
2016 Křižovatka smrti (TV seriál)
Badass Cop (E07)
Chicago Med (TV seriál)
Saints (S01E07)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Svazující pouto (S14E10)
2015 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Otevřená mysl (S07E07)
2013 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Přínos (S01E03)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Upomínka (S04E11)
2012 Castle na zabití (TV seriál)
Oblačno, místy vraždy (S05E02)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Bomba v garáži (S08E03)
Kriminálka New York (TV seriál)
Reignited (S09E01)
2010 Myšlenky zločince (TV seriál)
Co se děje doma (S06E10)
2006 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Stavba na zabití: část 2 (S07E02)
1994 Dotek anděla (TV seriál)

Dokumentární

2009 Cinema's Exiles: From Hitler to Hollywood (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky