foto

Courtney Thorne-Smith

  • nar. 8.11.1967 (51 let)
    San Francisco, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Courtney Thorne-Smith se narodila 8. 11. 1967 v Kalifornii. Má sestru Jennifer. První její role byla ve filmu Lucas. Dále hrála sympatickou blondýnku Alison v oblíbeném seriálu Melroce Place nebo ztvárňila roli právničky Georgie Thomas v Ally McBeal. V roce 2000 si vzala za muže genetického inženýra Andrew Conrada. Dnes žije v Malibu, věrně se stará o své čtyři psy. Mezi její koníčky patří jóga, běh, meditace a golf.

waterlily

Herecká filmografie

Filmy

2019 Emma Fielding: More Bitter Than Death (TV film)
2018 Past Malice: An Emma Fielding Mystery (TV film)
2017 Site Unseen: An Emma Fielding Mystery (TV film)
2009 Dívčí války (TV film)
2005 Batman: New Times
1998 Bláznivý boss
1997 The Lovemaster
1995 Beauty's Revenge (TV film)
1994 Nebezpečný rozkaz (TV film)
1990 Za pomezní čarou
1987 Nevěra (TV film)
Pomsta šprtů 2: Šprti v ráji
Summer School
1986 Lucas
The Thanksgiving Promise (TV film)
Vítej mých 18

TV seriály

2009 Svět podle Jima (TV seriál)
Heaven Opposed to Hell (S08E18)
Diamonds Are a Ghoul's Best Friend (S08E17)
I Hate the High Road (S08E16)
další epizody (12)
2008 Svět podle Jima (TV seriál)
Cabin Boys (S08E06)
Two for the Money (S08E05)
Andy's Proposal (S08E04)
další epizody (24)
2007 Svět podle Jima (TV seriál)
Jim's Birthday (S06E18)
Any Man of Mine (S06E17)
Devlin in Disguise (S06E16)
další epizody (18)
2006 Svět podle Jima (TV seriál)
Belaboring the Point (S05E22)
Jim's Best Friend (S05E21)
The Thin Green Line (S05E20)
další epizody (11)
2005 Svět podle Jima (TV seriál)
The Gift of Maggie (S05E11)
Lean on Me (S05E10)
The Dream (S05E09)
další epizody (28)
2004 Svět podle Jima (TV seriál)
Stalking Santa (S04E10)
Poking the Bear (S04E09)
The Hunters (S04E08)
další epizody (26)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Svět podle Jima (TV seriál)
Secret Santa (S03E13)
Rules of Engagement (S03E12)
The Empty Gesture (S03E11)
další epizody (30)
2002 Svět podle Jima (TV seriál)
The Brother-in-Law (S02E11)
The Christmas Party (S02E10)
Thanksgiving Confidential (S02E09)
další epizody (23)
Ally McBealová (TV seriál)
Popojedem (S05E22)
2001 Svět podle Jima (TV seriál)
An According to Jiminy Christmas (S01E10)
Andy's Girlfriend (S01E09)
The Turkey Bowl (S01E08)
další epizody (10)
2000 Ally McBealová (TV seriál)
Dámská jízda (S04E02)
Muzikál (S03E21)
Chceš si zatančit? (S03E19)
další epizody (8)
1999 Ally (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Smutné Vánoce (S03E08)
Zachraňte Santa Clause! (S03E07)
Změna je život (S03E06)
další epizody (21)
1998 Ally McBealová (TV seriál)
Vánoční nálada (S02E10)
To nemůžeš nikdy vědět (S02E09)
Co kdyby... (S02E08)
další epizody (22)
Všichni starostovi muži (TV seriál)
Stalo se jedné noci (S03E05)
1997 Ally McBealová (TV seriál)
Stříbrné zvonky (S01E11)
Buď světu andělem (S01E10)
Drsný vtip (S01E09)
další epizody (11)
Všichni starostovi muži (TV seriál)
Nový začátek (S01E14)
1992 Melrose Place (TV seriál)
Nečisté aféry (S01E12)
A Promise Broken (S01E11)
Pálí (S01E10)
další epizody (12)
1988 Day by Day (TV seriál)
1986 Fast Times (TV seriál)

Dokumentární

2004 I Love the '90s (TV seriál)
2003 Intimate Portrait: Josie Bissett (TV film)
Melrose Place: The E! True Hollywood Story (TV film)
2001 Intimate Portrait: Lisa Rinna (TV film)
1997 Intimate Portrait: Heather Locklear (TV film)

TV pořady

2004 The Tony Danza Show (TV pořad)
2003 The 55th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1998 The 50th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace