foto

Courtney Thorne-Smith

  • nar. 8.11.1967 (52 let)
    San Francisco, California, USA

Biografie

Courtney Thorne-Smith se narodila 8. 11. 1967 v Kalifornii. Má sestru Jennifer. První její role byla ve filmu Lucas. Dále hrála sympatickou blondýnku Alison v oblíbeném seriálu Melroce Place nebo ztvárňila roli právničky Georgie Thomas v Ally McBeal. V roce 2000 si vzala za muže genetického inženýra Andrew Conrada. Dnes žije v Malibu, věrně se stará o své čtyři psy. Mezi její koníčky patří jóga, běh, meditace a golf.

waterlily

Herecká filmografie

Filmy

2019 Záhady Emmy Fieldingové: Trpčí než smrt (TV film)
2018 Záhady Emmy Fieldingové: Staré křivdy (TV film)
2017 Záhady Emmy Fieldingové: Ztracená osada (TV film)
2009 Dívčí války (TV film)
2005 Batman: New Times
1998 Bláznivý boss
1997 The Lovemaster
1995 Beauty's Revenge (TV film)
1994 Nebezpečný rozkaz (TV film)
1990 Za pomezní čarou
1987 Letní škola
Nevěra (TV film)
Pomsta šprtů 2: Šprti v ráji
1986 Lucas
The Thanksgiving Promise (TV film)
Vítej mých 18

TV seriály

2020 Máma (TV seriál)
Beef Baloney Dan and the Hot Zone (S07E17)
2017 Huangovi v Americe (TV seriál)
Neighbors with Attitude (S03E13)
2016 Huangovi v Americe (TV seriál)
Jessica Place (S02E19)
Robot Chicken (TV seriál)
Blackout Window Heatstroke (S08E09)
2015 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Nedávej opicím zbraň (S12E14)
Dědouš miloval svý holky (S12E13)
Děsnej podraz (S12E12)
další epizody (4)
2014 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Superkempování v jurtě (S12E03)
2009 Svět podle Jima (TV seriál)
Heaven Opposed to Hell (S08E18)
Diamonds Are a Ghoul's Best Friend (S08E17)
I Hate the High Road (S08E16)
další epizody (12)
2008 Svět podle Jima (TV seriál)
Cabin Boys (S08E06)
Two for the Money (S08E05)
Andy's Proposal (S08E04)
další epizody (24)
2007 Svět podle Jima (TV seriál)
Jim's Birthday (S06E18)
Any Man of Mine (S06E17)
Devlin in Disguise (S06E16)
další epizody (18)
2006 Svět podle Jima (TV seriál)
Belaboring the Point (S05E22)
Jim's Best Friend (S05E21)
The Thin Green Line (S05E20)
další epizody (11)
2005 Svět podle Jima (TV seriál)
The Gift of Maggie (S05E11)
Lean on Me (S05E10)
The Dream (S05E09)
další epizody (28)
2004 Svět podle Jima (TV seriál)
Stalking Santa (S04E10)
Poking the Bear (S04E09)
The Hunters (S04E08)
další epizody (26)
2003 Svět podle Jima (TV seriál)
Secret Santa (S03E13)
Rules of Engagement (S03E12)
The Empty Gesture (S03E11)
další epizody (30)
2002 Svět podle Jima (TV seriál)
The Brother-in-Law (S02E11)
The Christmas Party (S02E10)
Thanksgiving Confidential (S02E09)
další epizody (23)
Ally McBealová (TV seriál)
Popojedem (S05E22)
2001 Svět podle Jima (TV seriál)
An According to Jiminy Christmas (S01E10)
Andy's Girlfriend (S01E09)
The Turkey Bowl (S01E08)
další epizody (10)
2000 The Norm Show (TV seriál)
Norm and the Hopeless Cause (S03E06)
Ally McBealová (TV seriál)
Dámská jízda (S04E02)
Muzikál (S03E21)
Chceš si zatančit? (S03E19)
další epizody (8)
1999 Ally (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Smutné Vánoce (S03E08)
Zachraňte Santa Clause! (S03E07)
Změna je život (S03E06)
další epizody (21)
Melrose Place (TV seriál) - a.z.
Unpleasantville (S07E27) - a.z.
1998 Ally McBealová (TV seriál)
Vánoční nálada (S02E10)
To nemůžeš nikdy vědět (S02E09)
Co kdyby... (S02E08)
další epizody (22)
Všichni starostovi muži (TV seriál)
Stalo se jedné noci (S03E05)
Melrose Place (TV seriál) - a.z.
As Bad as It Gets (S07E05) - a.z.
1997 Ally McBealová (TV seriál)
Stříbrné zvonky (S01E11)
Buď světu andělem (S01E10)
Drsný vtip (S01E09)
další epizody (11)
Všichni starostovi muži (TV seriál)
Nový začátek (S01E14)
Melrose Place (TV seriál)
Who's Afraid of Amanda Woodward?: Part 2 (S05E33)
Who's Afraid of Amanda Woodward?: Part 1 (S05E32)
Secrets and Lies and More Lies (S05E31)
další epizody (20)
1996 Melrose Place (TV seriál)
Crazy Love (S05E13)
Quest for Mother (S05E12)
Sole Sister (S05E11)
další epizody (30)
1995 Melrose Place (TV seriál)
Oy! to the World (S04E15)
Two Flew Over the Cuckoo's Nest (S04E14)
Hook, Line and Hayley (S04E13)
další epizody (30)
1994 Melrose Place (TV seriál)
Holiday on Ice (S03E15)
Sex, Drugs and Rockin' the Cradle (S03E14)
Just Say No (S03E13)
další epizody (31)
1993 Melrose Place (TV seriál)
Under the Mistletoe (S02E15)
Strange Bedfellows (S02E14)
Duet for One (S02E13)
další epizody (29)
1992 Melrose Place (TV seriál)
Vánoce v Melrose (S01E18)
Jake proti Jakovi (S01E17)
Celá pravda (S01E16)
další epizody (18)
1988 Day by Day (TV seriál)
1986 Fast Times (TV seriál)

Dokumentární

2004 I Love the '90s (TV seriál)
2003 Intimate Portrait: Josie Bissett (TV film)
Melrose Place: The E! True Hollywood Story (TV film)
2001 Intimate Portrait: Lisa Rinna (TV film)
1997 Intimate Portrait: Heather Locklear (TV film)

Host

TV pořady

2004 The Tony Danza Show (TV pořad)
2003 The 55th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1998 The 50th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)

Fanoušci tvůrce