foto

Eric Sykes

  • nar. 4.5.1923
    Oldham, Lancashire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 4.7.2012 (89 let)
    Velká Británie

Zajímavosti o tvůrci (1)

  • Lauren Ridloff

    - Narodila se jako neslyšící a jako jedna z mála se dala na dráhu herectví (rovněž Marlee Matlin, Eric Sykes, Aryana Engineer, C.J. Jones atd.). Zároveň se také stala představitelkou prvního neslyšícího superhrdiny v Eternals (2020), jménem Makkari, který byl v původním komiksu muž bez sluchového omezení. Jednalo se tak bezpochyby o další milník v rámci Marvel Studios, ale i celého Hollywoodu. (3T)

Herecká filmografie

Filmy

2007 Malý Rambo
2005 Harry Potter a Ohnivý pohár
2002 Spike Milligan: I Told You I Was Ill - A Live Tribute (TV film)
2001 Ti druzí
1993 Big Freeze, The
Rozhádaní dědicové
1988 Mr. H Is Late (TV film)
1986 Úplní začátečníci
1982 Eric Sykes 1990 Show, The (TV film)
It's Your Move (TV film)
The Boys in Blue
1981 If You Go Down in the Woods Today
1980 Likes of Sykes, The (TV film)
1979 The Plank (TV film)
1977 Charley's Aunt (TV film)
Eric Sykes Shows a Few of Our Favourite Things (TV film)
1972 Alf Garnett Saga, The
1971 Sykes: With the Lid Off (TV film)
1969 It's Your Move
Na řvoucích strojích do Monte Carla
Rhubarb
1968 Shalako
1967 Prkno
Sykes Versus ITV (TV film)
1966 The Spy with a Cold Nose
1965 Báječní muži na létajících strojích
Rotten to the Core
The Liquidator
1964 One Way Pendulum
The Bargee
1963 Heavens Above!
1962 Kill or Cure
Village of Daughters
1961 Invasion Quartet
Very Important Person
Watch Your Stern
1959 Tommy the Toreador
1956 Charley Moon
Pantomania, or Dick Whittington (TV film)
1954 Orders Are Orders

TV seriály

2010 Hercule Poirot (TV seriál)
Viděla jsem vraždu (S12E02)
2007 Moje rodina (TV seriál)
Čtyři avantýry a jeden pohřeb (S07E02)
2003 New Tricks (TV seriál)
2002 Stan the Man (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Gormenghast (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 1 (E01)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 Dinnerladies (TV seriál)
1997 Teletubbies (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1989 The Nineteenth Hole (TV seriál)
1986 Návrat Sherlocka Holmese (TV seriál)
Šest Napoleonů (S01E07)
1984 Poldové (TV seriál)
1973 Last of the Summer Wine (TV seriál)
1972 Sykes (TV seriál)
1971 Sykes and a Big Big Show (TV seriál)
1969 Curry & Chips (TV seriál)
1965 Not Only... But Also (TV seriál)
Till Death Us Do Part (TV seriál)
1964 The Roy Castle Show (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
1960 Sykes and A... (TV seriál)
1958 A Christmas Night with the Stars (TV seriál)
1957 Eric Sykes Presents Peter Sellers (TV seriál)
1956 Hancock's Half Hour (TV seriál)
Idiot Weekly, Price 2d, The (TV seriál)

Dokumentární

2007 The Comedy Map of Britain (TV seriál)
2006 Story of Light Entertainment, The (TV seriál)
2005 South Bank Show: Eric Sykes, The (TV film)
1995 Heroes of Comedy (TV seriál)
1985 The Rock 'n' Roll Years (TV seriál) - a.z.
1975 Arena (TV seriál)
1955 This Is Your Life (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1993 Big Freeze, The
1988 Mr. H Is Late (TV film)
1982 It's Your Move (TV film)
1981 If You Go Down in the Woods Today
1979 The Plank (TV film)
1969 It's Your Move
Rhubarb
1967 Prkno

Scenáristická filmografie

Filmy

1993 Big Freeze, The

Host

TV pořady

2004 Ronnie Barker: A BAFTA Tribute (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)
1969 Jokers Wild (TV pořad)
1963 The Royal Variety Performance 1963 (TV pořad)
1959 Juke Box Jury (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky