foto

Ken Olin

  • nar. 30.7.1954 (66 let)
    Chicago, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2003 Fenomén 2 (TV film)
1995 Ve jménu cti (TV film)
1994 Bílý tesák 2
1992 Broken Cord, The (TV film)
Kruté neřesti (TV film)

TV seriály

2021 Tohle jsme my (TV seriál)
I've Got This (S05E10)
In the Room (S05E08)
2020 Tohle jsme my (TV seriál)
Honestly (S05E04)
Forty: Part Two (S05E02)
Forty: Part One (S05E01)
další epizody (5)
2019 Grand Hotel (TV seriál)
Pilot (E01)
Tohle jsme my (TV seriál)
Sbohem, Marianne (S04E09)
Večeře a rande (S04E07)
Cizinci (S04E01)
další epizody (5)
2018 Tohle jsme my (TV seriál)
Začátek je konec je začátek (S03E09)
Někdy (S03E07)
Vietnam (S03E04)
další epizody (5)
2017 The Arrangement (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Tohle jsme my (TV seriál)
Trojka (S02E10)
Dvojka (S02E09)
Jednička (S02E08)
další epizody (5)
2016 Tohle jsme my (TV seriál)
Velká trojka (S01E02)
2015 Facka (TV seriál)
Ritchie (E08)
Connie (E05)
Manolis (E04)
další epizody (4)
The Man in the High Castle (TV seriál)
The Illustrated Woman (S01E03)
2014 Ospalá díra (TV seriál)
Tohle je válka (S02E01)
Zlá krev (S01E13)
2013 Ospalá díra (TV seriál)
Pojídač hříchů (S01E06)
Krvavý měsíc (S01E02)
2011 Bratři a sestry (TV seriál)
Svatební překvapení (S05E22)
Nebylo by to fajn? (S05E19)
2010 Bratři a sestry (TV seriál)
Správný polibek (S05E04)
Zase na cestě (S04E24)
Duch minulosti II (S04E19)
další epizody (4)
2009 Bratři a sestry (TV seriál)
Parukový večírek (S04E07)
Nové zprávy (S04E02)
Cesta před námi (S04E01)
další epizody (6)
2008 Eli Stone (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Bratři a sestry (TV seriál)
Předchozí závazky (S02E16)
2007 Bratři a sestry (TV seriál)
Domácí problém (S02E05)
Domácí fronta (S02E01)
Matriarchát (S01E23)
2006 Bratři a sestry (TV seriál)
Chyby se stávají, část 2. (S01E09)
Rodinný portrét (S01E04)
Patriarchát (S01E01)
2005 Alias (TV seriál)
Prorok Pět (S05E01)
Sirotek (S04E12)
Nepovolaným vstup zakázán: 2. část (S04E02)
další epizody (4)
2004 Alias (TV seriál)
Vzkříšení (S03E22)
Přesýpací hodiny (S03E19)
Průsečíky (S03E12)
2003 Alias (TV seriál)
Při smyslech (S03E09)
Následky (S03E05)
Druhý dvojitý agent (S02E21)
další epizody (5)
2002 Breaking News (TV seriál)
Alias (TV seriál)
Sbližování 2. část (S02E09)
Sbližování 1. část (S02E08)
Ukazatel (S02E05)
další epizody (6)
2001 Alias (TV seriál)
Má vina (S01E09)
Dvojník (S01E05)
Tak to začíná (S01E02)
2000 Machři a šprti (TV seriál)
Deníček (E10)
Západní křídlo (TV seriál)
In This White House (S02E04)
The White House Pro-Am (S01E17)
Take Out the Trash Day (S01E13)
Felicity (TV seriál)
True Colors (S02E14)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
Felicity (TV seriál)
Family Affairs (S02E08)
1998 Doktoři z L. A. (TV seriál)
1996 Jilmová ulice (TV seriál)
1991 thirtysomething (TV seriál)
Second Look (S04E14)
1990 thirtysomething (TV seriál)
Guns and Roses (S04E09)
The Other Shoe (S03E18)
1989 thirtysomething (TV seriál)
Pilgrims (S03E07)
Courting Nancy (S02E16)
No Promises (S02E05)

Herecká filmografie

Filmy

2012 Americana (TV film)
2001 Say Uncle (TV film)
1999 Dítě evoluce (TV film)
Fenomén Y2K (TV film)
1997 Než jsme se našli
Ďáblův obhájce (TV film)
1996 Jilmová ulice (TV film)
1995 Nothing But the Truth (TV film)
Smrt na Sunset Highway (TV film)
1993 Telling Secrets (TV film)
1991 Dospívání v Queens
1990 Charles Stuart Story, The (TV film)
Spi sladce, drahá ženo (TV film)
1988 A Stoning in Fulham County (TV film)
Police Story: Cop Killer (TV film)
1987 Milostné hrátky (TV film)
1986 Někde musí být poník (TV film)
1984 Let 90: Katastrofa na řece Potomac (TV film)
1981 Duchařský příběh
1979 Women at West Point (TV film)

TV seriály

2017 Zoo (TV seriál)
Oz is Oz (S03E06)
2016 Zoo (TV seriál)
Clementine (S02E13)
Šavlozubec (S02E12)
Gorila (S02E11)
další epizody (6)
2015 Zoo (TV seriál)
Mlčení cikád (S01E03)
Bojuj, nebo uteč (S01E02)
První krev (S01E01)
2013 Myšlenky zločince (TV seriál)
All That Remains (S08E14)
2011 Bratři a sestry (TV seriál)
Díky za vzpomínky (S05E12)
2010 Bratři a sestry (TV seriál)
Rozhodnutí (S05E07)
Správný polibek (S05E04)
Milosrdná lež (S05E03)
další epizody (10)
2009 Bratři a sestry (TV seriál)
Novomanželé (S04E10)
Kostlivci ve skříni (S04E09)
Slavnost vína (S04E08)
další epizody (14)
2008 Bratři a sestry (TV seriál)
Dvojitý negativ (S02E14)
Strach z odloučení (S02E13)
Kompromisy (S02E12)
další epizody (4)
2007 Bratři a sestry (TV seriál)
Posvátný svazek manželský! (S02E09)
2002 Breaking News (TV seriál)
Alias (TV seriál)
Strana 47 (S01E15)
Odvážný čin (S01E14)
2001 Alias (TV seriál)
Odvaha (S01E10)
1998 Doktoři z L. A. (TV seriál)
1996 Jilmová ulice (TV seriál)
1991 thirtysomething (TV seriál)
California (S04E23)
Melissa in Wonderland (S04E22)
A Stop at Willoughby (S04E21)
další epizody (13)
1990 thirtysomething (TV seriál)
Happy New Year (S04E10)
Guns and Roses (S04E09)
Never Better (S04E08)
další epizody (24)
1989 thirtysomething (TV seriál)
Michael's Campaign (S03E10)
New Parents (S03E09)
The Burning Bush (S03E08)
další epizody (24)
1988 thirtysomething (TV seriál)
The Mike Van Dyke Show (S02E03)
In Re: The Marriage of Weston (S02E02)
We'll Meet Again (S02E01)
další epizody (15)
1987 I'll Take Manhattan (TV seriál)
thirtysomething (TV seriál)
I'll Be Home for Christmas (S01E09)
Weaning (S01E08)
Nice Work If You Can Get It (S01E07)
další epizody (9)
1983 Bay City Blues (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)

Host