foto

Athena Karkanis

  • nar. Lethbridge, Alberta, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Foxed!
Podvědomé heslo
2012 Secrets of Eden (TV film)
2011 Jistá oběť (TV film)
2010 Neděle u Tiffanyho (TV film)
2009 Příliš pozdě na loučení (TV film)
Saw 6
Survival of the Dead
U.S. Attorney (TV film)
2008 Guns (TV film)
Saw 5
Umění války: Zrada
2007 Saw 4
2005 Care Bears: Big Wish Movie

TV seriály

2019 Manifest (TV seriál)
Estimated Time of Departure (E16)
Hard Landing (E15)
Upgrade (E14)
další epizody (6)
2018 Manifest (TV seriál)
Crosswinds (E10)
Dead Reckoning (E09)
Point of No Return (E08)
další epizody (10)
Domek z karet (TV seriál)
Chapter 72 (S06E07)
Chapter 71 (S06E06)
Chapter 70 (S06E05)
další epizody (5)
2017 Zoo (TV seriál)
The Barrier (S03E13)
West Side Story (S03E12)
Once Upon a Time in the Nest (S03E10)
další epizody (12)
Kravaťáci (TV seriál)
Teeth, Nose, Teeth (S06E13)
The Painting (S06E12)
2016 The Expanse (TV seriál)
Windmills (S01E07)
Rock Bottom (S01E06)
Back to the Butcher (S01E05)
2015 Ničemové (TV seriál)
The Expanse (TV seriál)
CQB (S01E04)
Remember the Cant (S01E03)
The Big Empty (S01E02)
další epizody (4)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Murdoch a Chrám smrti (S08E10)
2014 Remedy (TV seriál)
The Lottery (TV seriál)
2013 Julius Jr. (TV seriál)
Low Winter Sun (TV seriál)
Surrender (E10)
Ann Arbor (E09)
Revelations (E08)
další epizody (10)
2012 Kurýr (TV seriál)
Závod se smrtí (S01E11)
Město lásky (S01E09)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Uhrančivé oko Egypta (S05E03)
Lovci duchů (TV seriál)
Blood Brother (S08E05)
2011 Agent bez minulosti (TV seriál)
Costa Verde (S01E06)
Almost Heroes (TV seriál)
Metajets (TV seriál)
Poznáváme přírodu (TV seriál)
RedaKai (TV seriál)
V utajení (TV seriál)
Bang and Blame (S02E03)
2009 The Ron James Show (TV seriál)
2008 Hranice (TV seriál)
Pockets of Vulnerability (S01E01)
2006 Growing Up Creepie (TV seriál)
2005 Delilah & Julius (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Skyland (TV seriál)
2004 Kevin Hill (TV seriál)
2003 Chappelle's Show (TV seriál)
Pohřešovaní (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace