foto

Nikea Gamby-Turner

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 12 Hour Shift
Lucky
2018 When It Comes Around
2013 InAPPropriate Comedy
Liberace! (TV film)
2011 Colombiana
2010 Jeffie Was Here
2006 Ways of the Flesh

TV seriály

2020 Tacoma FD (TV seriál)
Payday (S02E01)
The Unicorn (TV seriál)
There's Something About Whoever-She-Was (S02E01)
Záchranáři L. A. (TV seriál)
Eddie Begins (S03E15)
2019 Sherman's Showcase (TV seriál)
Brooklyn 99 (TV seriál)
Casecation (S06E12)
Veronica Mars (TV seriál)
Spring Break Forever (S04E01)
2018 Animal Kingdom (TV seriál)
Low Man (S03E07)
Lucifer (TV seriál)
Bylo nebylo (S03E26)
Huangovi v Americe (TV seriál)
Fresh Off the RV (S05E01)
2017 Život beze slov (TV seriál)
S-H-SHIPPING (S02E06)
Chicago Med (TV seriál)
Graveyard Shift (S02E11)
Vražedné Miami (TV seriál)
Blistering Heat & Brotherly Love (S02E22)
2016 Angie Tribeca (TV seriál)
Inside Man (S01E09)
Vražedné Miami (TV seriál)
Prosopagnosia & Parrotfish (S02E08)
Odznaky a bomby (S01E22)
Balistika a nejlepší kamarádi (S01E13)
další epizody (4)
2015 Vražedné Miami (TV seriál)
Kvadruplegie a kvalita života (S01E07)
Nekróza a nové začátky (S01E05)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Někdo to rád ostré (S10E16)
2014 Zákon gangu (TV seriál)
Red Rose (S07E12)
2013 Emma Approved (TV seriál)
2012 The Mindy Project (TV seriál)
Hiring and Firing (S01E02)
2009 Big Time Rush (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Bezsexuální hostinský (S05E04)

Host

TV pořady

2016 To Tell the Truth (TV pořad)
2009 Actors Entertainment (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky