foto

Raffaella Giovannetti

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2021 Mission: Impossible 7 - set dekoratér
2020 Čarodějnice - set dekoratér
2019 Last Christmas - set dekoratér
2018 Mauglí - příběh džungle - set dekoratér
Tomb Raider - set dekoratér
2016 Spojenci - set dekoratér
2015 Everest - set dekoratér
2013 Nejvyšší nabídka - set dekoratér
Ten třetí - set dekoratér
2012 Do Říma s láskou - set dekoratér
2011 Amanda Knox: Vražda v Itálii (TV film) - set dekoratér
2010 Amigo (TV film) - set dekoratér

TV seriály

2015 Osmý smysl (TV seriál) - set dekoratér
2011 Zen (TV seriál) - set dekoratér

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky