foto

Wendy Robie

  • nar. 6.10.1953 (66 let)
    Cincinnati, Ohio, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Twin Peaks: The Missing Pieces
2008 A svět byl můj
2001 Attic Expeditions, The
Zmařená cesta (TV film)
2000 Romeo and Juliet
1998 Dentista 2
Devil in the Flesh
1996 Glimmer Man
1995 Upír v Brooklynu
1994 Místo pro Annii (TV film)
1993 Prophet of Evil: The Ervil LeBaron Story (TV film)
1991 Lidé pod schody

TV seriály

2017 Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Epizoda 15 (S03E15)
Epizoda 13 (S03E13)
Epizoda 12 (S03E12)
další epizody (5)
2000 Správná pětka (TV seriál)
Dog Day After New Year (S06E10)
1998 Možná už zítra (TV seriál)
Sedm statečných (TV seriál)
1997 C-16: FBI (TV seriál)
1996 Temné nebe (TV seriál)
1995 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Osud (S03E15)
1994 Sister, Sister (TV seriál)
Zmije (TV seriál)
1993 Ultraman: The Ultimate Hero (TV seriál)
1991 Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Beyond Life and Death (S02E22)
Miss Twin Peaks (S02E21)
Variations on Relations (S02E19)
další epizody (9)
Pobřežní hlídka (TV seriál)
Hrady z písku (S02E07)
1990 Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Masked Ball (S02E11)
Dispute Between Brothers (S02E10)
Lonely Souls (S02E07)
další epizody (13)
1989 Quantum Leap (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky