foto

Petr Koutecký

  • nar. 8.2.1954 (66 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Laskonka (amatérský film)
2015 Americké dopisy (TV film)
Dětovník (amatérský film)
2014 Bratříček (amatérský film)
2013 L. H. (studentský film)
1997 Báječná léta pod psa
1993 Kanárská spojka
1992 Pensionek (TV film)
1991 Tankový prapor
1990 Kouř
1989 Strašidlo cantervillské (TV film)
Vrať se do hrobu!
1988 Pražská 5
1987 Bony a klid

TV seriály

2018 Modrý kód (TV seriál)
Nebezpečné sny (S02E63)
2015 Atentát (TV seriál)
Trhej (E07)
Doktor Martin (TV seriál)
Výběrové řízení (S01E08)
Beskydské šelmy (S01E04)
2014 Clona (TV seriál)
Únos (E03)
Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Luketka (S01E04)
Chudák skřítek Melichar (S01E02)
Škoda lásky (TV seriál)
Srdce ženy (S02E06)
2009 Proč bychom se netopili (TV seriál)
Návrat háčků (E09)
2004 Pojišťovna štěstí (TV seriál)

Divadelní záznam

2011 Černá díra (divadelní záznam)
2010 Teremin (divadelní záznam)
1994 Mlýny (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2015 Divadlo Sklep: Böhmen und Mähren (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky