foto

Stephen Hunter

  • nar. 28.10.1968 (52 let)
    Wellington, Nový Zéland

Biografie

Stephen John Hunter se narodil 28.10.1968 ve Wellingtonu, hlavním městě Nového Zélandu. Svou premiéru zažil v neúspěšném seriálu All Saints, později účinkoval ve třech seriálech, z nichž nejznámějším je Nemocnice Mercy Peak. Jeho první filmovou rolí se tak stal až v roce 2012 Hobit: Neočekávaná cesta. V tomto filmu hraje roli trpaslíka Bombura. Zajímavé je, že v první části této trilogie nepromluví ani slovo, proto se očekává, že v dalších dílech bude hrát větší roli... Následují totiž další dva filmy, Hobit: Šmakova dračí poušť (očekáváno v prosinci 2013) a Hobit: Tam a zase zpátky (prosinec 2014).

Lukáš "ricky4" Rauch

Herecká filmografie

Filmy

2020 Children of the Corn
Útěk z Pretorie
2019 Two Heads Creek
2016 A Skype EX-Change
Killing Ground
MESSiAH
Řád Modré planety
2014 Field Punishment No.1 (TV film)
Hobit: Bitva pěti armád
2013 Ca$h Cow: A 63% True Story
Hobit: Šmakova dračí poušť
2012 Hobit: Neočekávaná cesta

TV seriály

2019 Reef Break (TV seriál)
The Comeback (E08)
Despot (E07)
Lost and Found (E02)
další epizody (4)
2018 Wanted (TV seriál)
Hadí kůže (S03E03)
Zajížďka (S03E02)
2017 Vlčí Zátoka (TV seriál)
Outback (S02E02)
Journey (S02E01)
2016 Odstřelovač (TV seriál)
Moment střetu (S01E01)
Rosehaven (TV seriál)
2004 Love My Way (TV seriál)
2001 Nemocnice Mercy Peak (TV seriál)
2000 Street Legal (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Rencontres de cinéma (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky