foto

Claire Rushbrook

  • nar. 1970
    Hertfordshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Murder
2010 Lizzie and Sarah (TV film)
Slečna Marplová: Modrá pelargonie (TV film)
2009 Enid (TV film)
2007 Double Time (TV film)
Já jsem Bob
2003 A Changed Man
2002 Doctor Sleep
Stretford Wives, The (TV film)
2000 Zlaťák
1999 Plunkett & Macleane
Shockers: The Visitor (TV film)
1997 Crocodile Snap
Spice World
Under the Skin
1996 Tajnosti a lži

TV seriály

2019 Don't Forget The Driver (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2018 Kiri (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Requiem (TV seriál)
Matilda (E01)
The Split (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Na straně zákona (TV seriál)
Epizoda 2 (S03E02)
Epizoda 1 (S03E01)
2017 Génius (TV seriál)
Kapitola pátá (S01E05)
Kapitola čtvrtá (S01E04)
Kapitola třetí (S01E03)
další epizody (4)
Smrt v ráji (TV seriál)
Man Overboard – Part One (S06E05)
Černé zrcadlo (TV seriál)
Crocodile (S04E03)
2016 Murder (TV seriál)
Home Fires (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (6)
2015 Home Fires (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
My Mad Fat Diary (TV seriál)
Voodoo (S03E03)
Rewind (S03E02)
Who Is Stan Ford? (S03E01)
2014 My Mad Fat Diary (TV seriál)
Glue (S02E07)
Not I (S02E06)
Inappropriate Adult (S02E05)
další epizody (7)
2013 My Mad Fat Diary (TV seriál)
It's a Wonderful Rae: Part 2 (S01E06)
It's a Wonderful Rae: Part 1 (S01E05)
Don't Ever Tell Anybody Anything (S01E04)
další epizody (6)
Textilka (TV seriál)
Whitechapel (TV seriál)
Episode 6 (S04E06)
Episode 5 (S04E05)
Episode 3 (S04E03)
další epizody (5)
2012 Mrs Biggs (TV seriál)
Whitechapel (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
Episode 5 (S03E05)
Episode 4 (S03E04)
další epizody (6)
2011 Nadějné vyhlídky (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
The Fades (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2010 Whitechapel (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
2009 Kolize (TV seriál)
Whitechapel (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
Episode 1 (S01E01)
2008 Ashes to Ashes (TV seriál)
Nothing Changes (S01E03)
Mutual Friends (TV seriál)
2007 Inspector George Gently (TV seriál)
Gently Go Man (S01E01)
2006 Pán času (TV seriál)
Satanova past (S02E09)
Nemožná planeta (S02E08)
2005 Afterlife (TV seriál)
2004 Carrie & Barry (TV seriál)
Family Business (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
2001 Linda Green (TV seriál)
2000 Hříchy (TV seriál)
1999 Spaced (TV seriál)
Art (S01E03)
1997 Doteky zla (TV seriál)
1996 Turning World (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)

Dokumentární

2011 Doctor Who: Best of Specials (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace