foto

Otta Tesař

  • nar. 24.1.1959 (61 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Láska je láska
2011 Pampeliška
2004 Napola: Hitlerova elita

TV seriály

2019 Specialisté (TV seriál)
Clear (S03E33)
2017 Modrý kód (TV seriál)
Nejsem ta pravá vrba (S02E28)
Mordparta (TV seriál)
Teambuilding (S02E05)
Policie Modrava (TV seriál)
Případ starosta (S02E04)
2015 Atentát (TV seriál)
Veterán (E02)
2014 Doktoři z Počátků (TV seriál)
Konce a začátky a nečestné prostředky (S03E20)
2011 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Balkánská stopa (S02E11)
2009 Vyprávěj (TV seriál)
21. srpen (S01E07)
2008 Černá sanitka (TV seriál)
Dobrou chuť (E10)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Už ti nikdy nebudu lhát (S03E70)
2006 Horákovi (TV seriál)
2004 Pojišťovna štěstí (TV seriál)
Redakce (TV seriál)
2001 Případy profesora Capellariho (TV seriál)
Mileniny knihy (E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky