foto

Otta Tesař

  • nar. 24.1.1959 (58 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Láska je láska
2011 Pampeliška
2004 Napola: Hitlerova elita
2001 Případy profesora Capellariho: Mileniny knihy (TV film)

TV seriály

2017 Mordparta (TV seriál)
Teambuilding (S02E05)
2015 Atentát (TV seriál)
Veterán (E02)
2014 Doktoři z Počátků (TV seriál)
Konce a začátky a nečestné prostředky (S03E20)
2011 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Balkánská stopa (S02E11)
2009 Vyprávěj (TV seriál)
21. srpen (S01E07)
2008 Černá sanitka (TV seriál)
2006 Horákovi (TV seriál)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
2004 Pojišťovna štěstí (TV seriál)
Redakce (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace