foto

Luděk Jelen

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Sejít z cesty (TV film)
Ženy, které nenávidí muže (TV film)
2011 Rodina je základ státu
Tajemství staré bambitky (TV film)
2010 Doktor pro zvláštní případy (TV film)
2007 O kominickém učni a dceři cukráře (TV film)
1994 Nexus

TV seriály

2017 Kapitán Exner (TV seriál)
Znamení lyry - 2. část (E08)
Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Staré dluhy (E06)
2011 4teens (TV seriál)
Svět jako prkno (E01)
Čapkovy kapsy (TV seriál)
Básník (E01)
2010 Ach, ty vraždy! (TV seriál)
Vražda poštovní doručovatelky (E05)
Smrt lobbisty Mansdorfa (E04)
Cukrárna (TV seriál)
Rakvička (E08)
2009 Proč bychom se netopili (TV seriál)
Vodácká svatba (E07)
2005 Bazén (TV seriál)
2000 Případy detektivní kanceláře Ostrozrak (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
1998 Život na zámku (TV seriál)
Mouchy (S02E18)

Dokumentární

2014 Rozsudek (TV seriál)
Vraždil ze zoufalství (S01E18)

TV pořady

2015 Ceny Anděl 2014 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace