foto

Jade Anouka

  • nar. 1990
    Slade Green, Erith, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Rytmická sekce
2019 Fisherman's Friends
Last Christmas
2017 Baby Gravy
2012 Úprkem

TV seriály

2021 The Drowning (TV seriál)
2020 Sekerka (TV seriál)
Education (E05)
Jeho temné esence (TV seriál)
Æsahættr (S02E07)
Tower of the Angels (S02E04)
The Cave (S02E02)
další epizody (4)
2019 Cleaning Up (TV seriál)
Ukaž se, Charlie (TV seriál)
2018 Trauma (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2017 Chewing Gum (TV seriál)
WTF Happened? (S02E01)
2016 Šťastlivec od Stana Lee (TV seriál)
A Twist of Fate (S01E06)
2012 Secrets and Words (TV seriál)
Pán času (TV seriál)
Zvony svatého Jana (S07E07)
2011 Smrt v ráji (TV seriál)
2010 Zákon a pořádek: Spojené království (TV seriál)
Skeletons (S04E06)

Dokumentární

2012 Shakespeare Uncovered (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky