foto

Debbie Wiseman

  • nar. 10.5.1963 (57 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2021 To Olivia
2020 Rubicon
2017 Edie
2014 A Poet in New York (TV film)
2013 The Whale (TV film)
2012 Victoria Meets
2009 Zabijáci lesbických upírek
2008 Hide, The
2007 Baker Street Irregulars (TV film)
Záplava
2006 Hříšné město
Random Quest (TV film)
2005 Láska a jiné průšvihy
Případy inspektora Lynleyho: Nákaza mocí (TV film)
Případy inspektora Lynleyho: Pod rouškou smrti (TV film)
Případy inspektora Lynleyho: Slovo Boží (TV film)
Případy inspektora Lynleyho: Zlatý řez (TV film)
The Man-Eating Leopard of Rudraprayag (TV film)
2004 Arsen Lupin - zloděj gentleman
Mrtvolka
2003 My Uncle Silas II (TV film)
Pohádka mého života (TV film)
The Private Life of Samuel Pepys (TV film)
2002 Dezertér
Harold Shipman - Doktor Smrt (TV film)
Innocents (TV film)
Tajný život princezny Diany (TV film)
The Project (TV film)
Tři sestry a jeden pohřeb
2001 Island of the Mapmaker's Wife, The
Othello (TV film)
2000 Obviněn
1999 Hluboko v mém srdci (TV film)
Kouzelná zahrada
Lighthouse
Strážní andělé (TV film)
The Flint Street Nativity (TV film)
Vraždy podle Jidáše
Válečníci (TV film)
1997 Dear Nobody (TV film)
Mirad (TV film)
Oscar Wilde
The Missing Postman (TV film)
1996 The Office (TV film)
Zvrhlosti žen
1995 Pronásledovaný
The House That Mary Bought (TV film)
1994 Tom a Viv
1992 The Dying of the Light (TV film)
1991 Jezdci časem (TV film)

TV seriály

2020 Otec Brown (TV seriál)
Věž ztracených duší (S08E10)
Pád domu St. Gardner (S08E09)
Prokletí krásy (S08E08)
další epizody (10)
2019 Vraždy ve Stratfordu (TV seriál)
Too Cold For Hell (S02E10)
The Envious Court (S02E09)
In My Memory Lock'd (S02E08)
další epizody (10)
Otec Brown (TV seriál)
Počestný zloděj (S07E10)
Skřivánčí skandál (S07E09)
Krev anarchistů (S07E08)
další epizody (10)
2018 Vraždy ve Stratfordu (TV seriál)
Mámení noci svatojánské (S01E10)
Kuchař dareba (S01E09)
Vzduch nadívaný sliby (S01E08)
další epizody (10)
Otec Brown (TV seriál)
Dvojí smrt Hercula Flambeaua (S06E10)
Květina golfového hřiště (S06E09)
Kočka Mastigatus (S06E08)
další epizody (9)
2017 Otec Brown (TV seriál)
Strom pravdy (S06E01)
Kajícník (S05E15)
Oheň z nebes (S05E14)
další epizody (15)
2016 Dickensian (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
další epizody (16)
The Coroner (TV seriál)
Crash (S02E10)
Pieces of Eight (S02E09)
The Foxby Affair (S02E08)
další epizody (10)
Otec Brown (TV seriál)
Jakubova hvězda (S05E01)
Hněv barona Samdi (S04E10)
Hříchy otce (S04E09)
další epizody (10)
2015 Dickensian (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
Red Rock (TV seriál)
The Coroner (TV seriál)
Dirty Dancing (S01E10)
The Deep Freeze (S01E09)
Napoleon's Violin (S01E08)
další epizody (10)
Wolf Hall (TV seriál)
Mistři přízraků (E06)
Nepříjemnosti (E05)
Ďábelská slina (E04)
další epizody (6)
Otec Brown (TV seriál)
Minervina sova (S03E15)
Zpovědní tajemství (S03E14)
Ráj zlodějů (S03E13)
další epizody (14)
2014 Otec Brown (TV seriál)
Zákony pohybu (S02E10)
Smrťák (S02E09)
Trofej plukovníka Gerarda (S02E08)
další epizody (10)
2013 Otec Brown (TV seriál)
Modrý kříž (S01E10)
Starosta a kouzelník (S01E09)
Maska smrti (S01E08)
další epizody (10)
WPC 56 (TV seriál)
2011 The Promise (TV seriál)
Vojandy (TV seriál)
Last Days of Summer (S03E05)
Farewell My Lovely (S03E04)
The Enemy Within (S03E03)
další epizody (10)
2010 Troon, De (TV seriál)
2009 Vojandy (TV seriál)
Destinies (S01E05)
Trekkers (S01E04)
Codes of Honour (S01E03)
další epizody (5)
2008 Adventures on Orsum Island (TV seriál)
Umučení (TV seriál)
2007 Jekyll (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2006 Johnny and the Bomb (TV seriál)
2004 Feather Boy (TV seriál)
He Knew He Was Right (TV seriál)
2003 P.O.W. (TV seriál)
Serious and Organised (TV seriál)
2002 Stig of the Dump (TV seriál)
2001 Judge John Deed (TV seriál)
My Uncle Silas (TV seriál)
Rebel Heart (TV seriál)
2000 In Defence (TV seriál)
1999 Brotherly Love (TV seriál)
1998 Legend of the Lost Keys, The (TV seriál)
1997 Loved by You (TV seriál)
1996 Married for Life (TV seriál)
Matt's Million (TV seriál)
1995 Is It Legal? (TV seriál)
1993 Health and Efficiency (TV seriál)
1990 Kappatoo (TV seriál)
The Upper Hand (TV seriál)
1985 Your Mother Wouldn't Like It (TV seriál)

Dokumentární

2008 Stephen Fry in America (TV seriál)
2005 Kateřina Veliká (TV film)
2004 Krooli
2001 Empires: Egypt's Golden Empire (TV seriál)
Endgame In Ireland (TV film)
Eyes of the Detective (TV film)
1998 Dynasty: The Nehru-Gandhi Story (TV film)
Lemurs (TV film)
1997 Auntie: The Inside Story of the BBC (TV seriál)
1996 The Churchills (TV seriál)
1995 The Death of Yugoslavia (TV seriál)
1982 Běh času (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2001 Čtyřhra

Fanoušci tvůrce