Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh Nikdy neříkej nikdy ukáže, že všechno zlé opravdu může být pro něco dobré. Hlavní postavy Naďa a Petr se se svými partnery právě rozvádí. Petrova manželka je lékařkou na misích v Africe a jejich vztah trpí dlouhým odloučením, z Nadina muže se vyklubal záletník, který se občas zamiluje do někoho mladšího. Naďa a Petr do sebe nejprve lehce vrazí autem a díky tomu na sebe začnou narážet i dále v životě. Z jejich rozvíjejícího se vztahu se pak stane bláznivá jízda dvou neúplných rodin, která bude výzvou nejen pro ně, ale i pro jejich blízké... protože všechno se může stát. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (98)

imaginer21 

všechny recenze uživatele

Příjemná a vcelku podařená snaha o tuzemský good-feeling movie, která místy připomínala i zlaté časy dobrosrdečných komedií Marie Poledňákové. Hodnocení sráží zejména prakticky zcela nevyužitý komediální potenciál vedlejších rolí (Sokol, Tabáček, Stárková) a na plátno nepříliš kvalitní kamera. Celkově jsem ale z kina odcházel fakt mile naladěný, obzvlášť s vděkem za vřelou srdečnost a laskavost, které z filmu sršely a přitom nebyly nějak viditelně šroubované. Braňo Mišík natočil opravdu hezký lidský film, který zas jednou připomněl a zužitkoval i česko-slovenské přátelství. Maštalír a Kostková byli skvělí. (Kinostar Eperia, Prešov, předpremiéra 2. 8. 2023) ()

vlk++ 

všechny recenze uživatele

nenáročná rom-kom s Maštalírem za každým rohem, mám ho sice rád, ale čeho je moc..., kterému zdatně sekunduje Tereza Kostková, nádherná ženská zrající jako to nejlepší víno, které tu hromadu současných filmových rolí přeji, ať si len herecký Olymp užije :) není v tom nic hlubokého, jede se podle ověřeného předvídatelného schématu, končí to tak, jak budete očekávat, že to skončí, Sokol ani Stárková by mi tam vůbec nechyběli, dávám 3*, ale pokud to někdy někde poběží a nebude nic lepšího, tak se klidně zase podívám. ()

Reklama

Likan7 

všechny recenze uživatele

Braňo Mišík natočil ten nejvíc předvídatelný film, jaký vůbec natočit jde. Romantická dramedie o 2 neúplných rodinách, které se na konci *spoiler*!! spojí v jednu! To jste určitě nečekali, co? K tomuhle závěru nás ale dovede naštěstí sympatický casting (hlavně Maštalír je fajn) a tak nějak v pohodě postavy, které jsem neměl chuť po půl hodině uškrtit. Kostková si jede to svý, kdo jí má rád, jí bude mít rád i tady. Průměrná neurážející komedie, ale alespoň v ní nejsou hloupý postavy. Třetí * za solidní závěr a linku s předešlou manželkou. ()

gogo77 odpad!

všechny recenze uživatele

0/10 ... tekuta NAIVITA, obscenna HLUPOST a vsetky turecko-venezuelske telenovely v jednom filme ... od uplne prveho slova az po posledne toto bola sialena nuda, trapny predvidatelny dej, a herecke vykony na urovni Tatka Smolka, aj sa cudujem Mastalirovi ze zo seba dokazal urobit take sproste naivne hovado ... o co ide ? ... o nic .... aka je pravdepodobnost ze v nejakom akoze SK meste v jeden slnecny den na seba narazia pred sudom po rozvode dva ceskolsovenske pary (kde zena je ceska) a este spolu zacnu chodit ??? ... pan reziser by uz nemal citat Keleovu ani iny brak... ale toto nebol film ani pre dochodkyne ktore sa tesia zo stastnych koncov.... smutne kam viac a viac klesame ... a neuverite no konci okrem uprimnej na vzdy lasky dostali este aj ŠTENIATKO!!!!! ()

Sylviiik 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí filmu Ženy v běhu jsem se zařekla, že nevynechám jediný film s Terkou Kostkovou.....a zatím to vychází. Tenhle film mě opravdu chytil za srdce. Ne že by to byl takový doják, ale ten film má absolutně všechno, co si představuju pod pojmem pohodový rodinný film. Jsou tu sympatické postavy, které jsou vykreslené reálně, je tu humor, který vychází z každodenních úsměvných okamžiků i nečekaných fiasek, je tu příběh, který není nijak extrémně ohraný, a samozřejmě nemůže chybět ani malé drama, které by mohlo celý film zvrátit od šťastného konce, protože ani sám život není jen růžový. Líbily se mi ukázky malých, ale velice častých okamžiků, které zažíváme všichni, a jejich následky (viz sluchátka na uších na silnici), i okamžiky, které bychom zažívat měli (viz pomoc někomu, kdo je šikanován.), přitom však všeho je tam s mírou, film v ničem netlačí na pilu, jede plynule a nenásilně a divákovi dává možnost se opravdu s postavami sžít a uvěřit, že se to dělo, děje nebo dít bude. Jediné mínus je finální soutěž na konci, která mi přišla krutě osekaná, těch deset minut navíc by film klidně snesl. Jinak ale solidních 95%. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (2)

  • Film sa okrem iného natáčal aj v známom slovenskom kúpeľnom meste Piešťany. Taktiež sa natáčal v Keni. (PinkButterfl)

Reklama

Reklama