Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pět lidí se ocitne na osamělém polorozpadlém irském statku a zažije tam děsivé setkání s výsledky genetických experimentů. Místní krachující farmář Dan se totiž rozhodl své finanční problémy řešit tak, že dal souhlas, aby na jeho dobytku byla provedena série věděckých pokusů. Brzy však začíná být zřejmé, že údajně neškodné testy se zvrhly v děsivé mutace... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (74)

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla doslova kravina. Zmutované lidožravé telata útočí !! Spaste se kdo můžeš !! Hlavně divák. Sice je tam docela hodně kečupu, ale film mě absolutně neděsil a těch 95 minut jsem akorát tak prozýval. Nedokážu si vzpomenout ani na jednu scénu a dělá mi problémy zapamatovat si kdo vůbec přežil. Prostě film co totálně vyšumí do ztracena a když se mě na to někdo za týden zeptá budu schopen říct jen : Experiment? Jo byla tam kráva nebo tele a to bylo zmutovaný a...a dál si to přesně nepamatuju. Dvě hvězdy za pěkně pochmurné prostředí, ale holt co z toho, když nic nefunguje jak má. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Záhadný experiment na dobytku krachujúceho farmára, sa nečakane stáva príčinou pre množstvo nevysvetliteľných mutácií. Pár usadlíkov žijúcich v okolí sa tak spoločne s vlastníkom statku ocitajú v ohrození neustále šíriacej sa nákaze. 45% je kurevská krivda. Síce kopírka jak Brno a možno vďaka okolitému prostrediu nie tak záživná odroda ako tomu bolo v "The Thing", ale presto všetko vďaka hutnej atmosfére najmä v závere či solídnemu spracovaniu dostatočne kvalitná "múúúú" hororyna. Potešila najmä prvá polovica, ktorá pomerne realisticky zobrazuje priebeh nákazy či samotné správanie postáv. Keby "Isolation" obsahoval viac gore scén či nápaditejšiu "potvoru", určite by som na hodnotení pridal. Presto všetko, prekvapenie a spokojnosť nadovšetko - 65% ()

Reklama

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Rozhodne má film dobrý nápad, to mu nemôže nikto zaprieť. Škoda, že celý film padá na "ohromných" hereckých výkonoch. Viaceré scény sa mi zdali byť dobre technicky spracované aj keď časť išla vždy mimo kameru. K tomu som cítil aj nejakú tu atmosféru. Osobne neviem, ako funguje v dnešnej dobe pôrod kravy. Mne to prišlo síce bizardné, ale celkom realistické. Film považujem za mierne nadpriemerný. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Mám rád horrory, ktoré sa odohrávajú na malom ihrisku a v tomto prípade to bola malá farma. Len zas škoda, že monštrum nebolo moc vidieť i keď to malo čo bolo, bolo naozaj hnusné, myslím, tým, ale v dobrom zmysle. A keďže sa to dialo v menšom priestore, nebolo tu veľa mŕtvych, zato ale boj o život tu bol ukázaný vynikajúco. Je tu veľa špiny, krvi aj vnútornosti a tak tu som spokojný. Film mal dva polčasy, jeden veľmi podobný Relicu (čo naozaj chválim) a druhý, príbehovo fádny a nezaujimavý. Potreboval niečím oživiť, nejakou votrelčov kravou. Silné 3*. ()

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

No, nečekala jsem od toho moc a taky jsem kdovíjaký zázrak nedostala. Když se nějak dostanete přes první skoro půl hodinu zabývající se kravským porodem, tak se to docela rozjede. Docela mě překvapilo, jak jde z kravína udělat strašidelné místo. Mutanti sice mohli být nápaditější, ale určité náznaky napětí tam byly, herci se docela snaží a atmosféru to nemá zlou. Zkrátka takový průměr, který neurazí. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama