foto

Colin Towns

  • nar. 1949
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 Mutterliebe - Der Usedom-Krimi (TV film)
2018 Geisterschiff - Der Usedom-Krimi (TV film)
Verliebt in Valerie (TV film)
Winterlicht - Der Usedom-Krimi (TV film)
2017 Eine gute Mutter (TV film)
Nebelwand - Der Usedom-Krimi (TV film)
Trugspur - Der Usedom-Krimi (TV film)
2016 Do Not Disturb (TV film)
Engelmacher – Der Usedom-Krimi (TV film)
2015 Schandfleck - Der Usedom-Krimi (TV film)
Tatort - Borowski und die Rückkehr des stillen Gastes (TV film)
Tatort - Niedere Instinkte (TV film)
2014 Mörderhus. Der Usedom-Krimi (TV film)
Tatort - Frühstück für immer (TV film)
2011 Am Kreuzweg (TV film)
2009 Albert Schweitzer
2006 Toot & Puddle: I'll Be Home for Christmas
2005 Red Mercury
2004 Agenti nula nula
Můj anděl
Pohádka o Honzíkovi Mrazíkovi (TV film)
Purpurové řeky 2: Andělé apokalypsy
2003 Man Dancin'
2000 Essex Boys
Možná, miláčku
Spoluvina
1999 V říši víl a skřítků
Velký blázinec v malém hotelu
1996 Vesmírní trakeři
Vrbičky pod sněhem (TV film)
1995 Kamarád vítr (TV film)
1994 Vládci loutek
Zajatci
1989 Správná věc
Wolves of Willoughby Chase, The
1988 Polibek upíra
1987 Bellman and True
Born of Fire
1986 Knights & Emeralds
Král Syrohlav
1985 Shadey
1983 Vražedné území
1977 Pronásledovaná

TV seriály

2017 Doktor Martin (TV seriál)
Všechny moje strasti (S08E08)
Veslařská píseň (S08E07)
Hrdina proti své vůli (S08E06)
další epizody (8)
2015 Doktor Martin (TV seriál)
Doktor je pryč (S07E08)
Činy, ne slova (S07E07)
Děti těch druhých (S07E06)
další epizody (8)
Foylova válka (TV seriál)
Elise (S09E03)
Trespass (S09E02)
High Castle (S09E01)
2013 Doktor Martin (TV seriál)
Odlet (S06E08)
Matčina péče (S06E07)
Škodlivé vlivy (S06E06)
další epizody (8)
2011 Doktor Martin (TV seriál)
Až do smrti (S05E08)
Kočky a žraloci (S05E07)
Nenech mě odejít (S05E06)
další epizody (8)
2009 Doktor Martin (TV seriál)
Špatné loučení (S04E08)
Nerušit (S04E07)
Porodní krize (S04E06)
další epizody (8)
2007 Doktor Martin (TV seriál)
V nemoci i ve zdraví (S03E07)
Jen my dvě (S03E06)
Rozejít se je těžké (S03E05)
další epizody (7)
2005 Doktor Martin (TV seriál)
Návrat ztraceného otce (S02E09)
Šalebná láska (S02E08)
Cesta z lesa (S02E07)
další epizody (9)
2004 Doktor Martin (TV seriál)
Zlá krev (S01E06)
Bolavé srdce (S01E05)
Malá velká veverka (S01E04)
další epizody (6)
2000 Mrtvé probouzeti (TV seriál)
Pilot: Part 2 (S01E02)
Pilot: Part 1 (S01E01)
1995 The Buccaneers (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace