foto

Josef Láska

  • nar. 4.3.1993 (27 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 PRAY
2016 Jak blízko tomu jsem (studentský film)
2015 Road-Movie (studentský film)
2013 Cyril a Metoděj – Apoštolové Slovanů
2011 Poupata
2010 Moje sestra (studentský film)
Sama v čase normálnosti (TV film)
2004 Vánoční panenka (TV film)

TV seriály

2019 Krejzovi (TV seriál)
Mistr ping-pong (S01E64)
2018 Krejzovi (TV seriál)
Had v ráji (S01E17)
2017 Modrý kód (TV seriál)
Velká láska (S01E07)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Vietnamský bufet (S03E37)
Dramatické okolnosti (S03E11)
2014 Doktoři z Počátků (TV seriál)
Jedna svatba, jeden pohřeb (S02E01)
2013 Cyril a Metoděj - Apoštolové Slovanů (TV seriál)
Odkaz (E04)
Neznámé časy (E03)
Poselství (E02)
další epizody (4)
Doktoři z Počátků (TV seriál)
Panenka vs. sedmá velmoc (S01E31)
Lidi umí překvapit (S01E30)
Vesnice prolhaných (S01E28)
další epizody (30)
2012 Helena (TV seriál)
Zápas (S01E07)
2008 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Mendelovi (S05E07)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)

Dokumentární

2012 Jagellonci (TV film)

Divadelní záznam

2016 Hej, Mistře! (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2018 Galavečer GRAND Festivalu smíchu (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky