foto

Jaroslav Róna

  • nar. 27.4.1957 (62 let)
    Praha, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2003 Mazaný Filip

Herecká filmografie

Filmy

2020 Bourák
2009 Zoufalci
2003 Mazaný Filip
1996 Kamenný most

Dokumentární

2016 Odvaha
2006 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Pavla Koláře (S01E19)
2004 Popis jednoho zápasu
1989 V chrámu přírody

Host

TV pořady

2013 60 pečetí (TV pořad)
Artefakta (TV pořad)
2000 Krásný ztráty (TV pořad)
1998 Multicar Movie Show (TV pořad)
Na plovárně (TV pořad)
1997 Eliadova knihovna (TV pořad)
1996 Festivalové vteřiny (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky