foto

Annie Ilonzeh

  • nar. 23.8.1983 (34 let)
    Grapevine, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Celým jménem Annette Ngosi Ilonzeh se narodila 23. srpna 1983 v Grapevine Texas. Byla studentkou University of Texas v Arlingtonu. V roce 2007 natočila televizní debut v epizodě seriálu CBS JAK JSEM POTKAL VAŠI MATKU. V letech 2009-2010 se objevila ve třech epizodách MELROSE PLACE, v roce 2010 si zahrála ve dvou epizodách ENTOURAGE.

Od roku 2010 do roku 2011, hrála roli Maya Ward na ABC v mýdlové opeře GENERAL HOSPITAL. V lednu 2011 bylo oznámeno, že Ilonzeh bude jedna z andělů při restartu televizního seriálu Charlieho andílci, dokud série nebyla zrušena v listopadu 2011. V roce 2012 bylo oznámeno, že bude hrát v seriálu ARROW, kde ztvárňuje postavu v právnické kanceláři.

Je to spíše seriálová herečka. Zatím ještě neměla možnost hrát ve filmu, kde by měla hlavní roli. Má však ještě mnoho před sebou. A snad si zahraje v nějaké té větší roli.

Rostislav "Rostiiik" Hlaváček

Herecká filmografie

Filmy

2018 Peppermint
2017 'Til Death Do Us Part
All Eyez on Me
2013 Hatfields & McCoys (TV film)
Killer Reality (TV film)
2010 Percy Jackson: Zloděj blesku
2009 Až tak moc tě nežere
Miss Březen

TV seriály

2017 American Horror Story (TV seriál)
Great Again (S07E11)
2016 Lovci zločinců (TV seriál)
Paralela (S05E11)
2015 Allegiance (TV seriál)
Graceland (TV seriál)
No Old Tigers (S03E13)
Dog Catches Car (S03E12)
The Wires (S03E11)
Lovci zločinců (TV seriál)
JAHVE (S04E22)
Ústav (S04E21)
Lov (S04E18)
další epizody (4)
2014 Rush (TV seriál)
Arrow (TV seriál)
Záchvěvy (S02E12)
2013 Arrow (TV seriál)
Oběť (S01E23)
Spálený (S01E10)
Záměna (TV seriál)
The Door to Freedom (S02E01)
2012 Arrow (TV seriál)
Odkaz (S01E06)
Nevinný muž (S01E04)
Osamělý střelec (S01E03)
další epizody (5)
Záměna (TV seriál)
Street Noises Invade the House (S01E30)
The Trial (S01E29)
2011 Charlieho andílci (TV seriál)
Vincentův svět (TV seriál)
Drsný konec (S08E02)
2010 Vincentův svět (TV seriál)
Dramakomik (S07E03)
Kaskadér (S07E01)
2009 Melrose Place (TV seriál)
V těle boubelky (TV seriál)
2008 Do Not Disturb (TV seriál)
2007 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Nervy (S03E10)
1963 General Hospital (TV seriál)

TV pořady

2013 Ok! TV (TV pořad)
2011 63. Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace