foto

Martina Eliášová

  • nar. 25.9.1949 (70 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Já, Olga Hepnarová
Oslava (studentský film)
2003 Nuda v Brně
1978 Lakomec (TV film)

TV seriály

2018 Specialisté (TV seriál)
Na uhel (S02E32)
2017 Dáma a Král (TV seriál)
Krvavá svatba (S01E06)
Policie Modrava (TV seriál)
Případ u Dračí skály (S02E02)
2015 Vraždy v kruhu (TV seriál)
Na nejvyšší úrovni (E12)
Mrtvý v síti (E10)
Láska je černý kůň (E09)
další epizody (10)
2010 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Miluj bližního svého (S02E04)
2009 Vyprávěj (TV seriál)
Od začátku (S01E01)

Divadelní záznam

2006 Sbohem, Sokrate (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky