foto

Finlay Robertson

  • nar. 2.5.1975 (45 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Hammer of the Gods
2012 Zevláci vs. Zombíci
2010 F
2009 Taggart: Skutečnost a fikce (TV film)
2008 Zmizelý
2007 Vyznání Anny Elliotové (TV film)
2006 Za jeden den
2004 Fat Slags
Zlatíčko
2003 Hear the Silence (TV film)
Hlavní podezřelý: Poslední svědek (TV film)
2001 Inbetweeners

TV seriály

2018 Unforgotten (TV seriál)
Episode 1 (S03E01)
2016 Humans (TV seriál)
Epizoda 4 (S02E04)
2012 Scott and Bailey (TV seriál)
Pipe Dreams (S02E03)
2011 The Body Farm (TV seriál)
2009 Garrowův zákon (TV seriál)
2008 Jak nežít svůj život (TV seriál)
Rozchod (S01E07)
Jaký otec, takový Don (S01E06)
Pařba s mládeží (S01E05)
další epizody (6)
2007 Hotel Babylon (TV seriál)
Epizoda 2 (S02E02)
Pán času (TV seriál)
Ani mrk (S03E10)
2006 Robin Hood (TV seriál)
2005 Zlatá hodina (TV seriál)
Doktor Martin (TV seriál)
Nepokojná mysl (S02E05)
2004 Doktor Martin (TV seriál)
Kdo je Bodmin? (S01E01)
Life Begins (TV seriál)
NY-LON (TV seriál)
1997 Lexx (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2011 Doctor Who: Best of Specials (TV seriál)
2006 Legendy Divokého západu (TV seriál)
2005 Přežít! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky