foto

Stepfanie Kramer

  • nar. 6.8.1956 (62 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Crossing
2006 Ledové ostří 2
2003 Hunter: Znovu v akci (TV film)
2002 Hunter: Návrat ke spravedlnosti (TV film)
1999 Dogwalker, The
1996 Abducted: A Father's Love (TV film)
Thrill (TV film)
1995 Zrazená důvěra (TV film)
1994 Beyond Suspicion (TV film)
1992 Sestry dvojčata
1990 Coins in the Fountain (TV film)
1988 Vezměte si mé dcery, prosím (TV film)
1985 Hrůza na londýnském mostě (TV film)
1984 Hunter (TV film)
1983 Muž se dvěma mozky

TV seriály

2016 The Encounter (TV seriál)
2012 Tajemství kruhu (TV seriál)
Family (E22)
Darkness (E10)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Dělba práce (S12E19)
2003 Hunter (TV seriál)
1999 Twice in a Lifetime (TV seriál)
1996 Moloney (TV seriál)
1988 Favorite Son (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
We Got It Made (TV seriál)
1982 The Devlin Connection (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
1980 Bosom Buddies (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
Married: The First Year (TV seriál)
The Dukes of Hazzard (TV seriál)
The Secret Empire (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 The Runaways (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
1977 Eight Is Enough (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
1975 Starsky a Hutch (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1984 Hunter (TV seriál)

Host

TV pořady

1998 Hollywood Squares (TV pořad)
1989 The Arsenio Hall Show (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace