foto

Katrina Law

  • nar. 30.9.1985 (31 let)
    West New York, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Katrina Law je americká herečka z New Jersey, USA. Jako mladá dívka reprezentovala New Jersey v Miss Teen USA (soutěž 15 až 19letých dívek USA). Katrin založila skupinu Soundboard Fiction, v které je hlavní zpěvačkou.

V mladí se věnovala karate a fotbalu. A od tří let tancovala a taky studovala obor tance na střední škole, když dokončila střední školu změnila si hlavní předmět na fyzikální terapii, protože ji její učitelka tance, řekla, že se tímto způsobem nemůže uživit. Po nástupu na vysokou školu, si uvědomila, že jí fyzikální terapie nezajímá a přešla na mořskou biologii. Mořskou biologii studovala rok a půl a poté dostala roli Cassie ve filmu A CHORUS LINE.

Účinkovala v seriálech jako TŘETÍ HLÍDKA, DENÍK ZASLOUŽÍLÉ MATKY nebo CHUCK, kde hrála pouze epizodní role. Její nejvýznamnější rolí je doposud, role Miri v seriálu SPARTAKUS: KREV A PÍSEK.

Katrin nyní žije v Los Angeles se svou velkou bílou kočkou Spencrem. Má mnoho aktivit, jako je surfování nebo snowboarding na horách. Mezi další aktivy patří potápění, turistika a horolezectví v jižní Kalifornii. Zdá se, že nakonec nalezla město, které udrží krok s její osobností.

Vladimír "Butcher of Blaviken" Přívara

Herecká filmografie

Filmy

2016 Darkness Rising
Zeroes
2015 Death Valley
Checkmate
Mafiosa
12 Gifts of Christmas (TV film)
2014 Remorse
2013 Snow Bride (TV film)
2011 Sotto Protezione (TV film)
3 Minutes
2010 Grind, The
2009 Knuckle Draggers
2008 Stiletto
2006 All In
2005 Choker
2003 44 minut: Přestřelka v severním Hollywoodu (TV film)
2002 Emmetův cíl
2000 Šťastná čísla

TV seriály

2017 Arrow (TV seriál)
Lian Yu (S05E23)
Training Day (TV seriál)
Bad Day at Aqua Mesa (E09)
Blurred Lines (E08)
Quid Pro Quo (E07)
další epizody (9)
2016 Arrow (TV seriál)
Canary Cry (S04E19)
Sins of the Father (S04E13)
Unchained (S04E12)
Legends of Tomorrow (TV seriál)
River of Time (S01E14)
Uncle Buck (TV seriál)
2015 Arrow (TV seriál)
Restoration (S04E03)
Jmenuji se Oliver Queen (S03E23)
Tohle je tvůj meč (S03E22)
další epizody (7)
2014 Arrow (TV seriál)
Výstup (S03E09)
Kouzelník (S03E04)
Corto Maltese (S03E03)
další epizody (5)
2013 Chosen (TV seriál)
2012 Spartakus (TV seriál)
Hněv bohů (S02E10)
Zrůdy (S02E09)
Vyrovnání (S02E08)
další epizody (10)
Staged (TV seriál)
2010 Odboj (TV seriál)
Spartakus (TV seriál)
Zabte je všechny (S01E13)
Prozření (S01E12)
Staré rány (S01E11)
další epizody (5)
2008 Tajemství Pravdy (TV seriál)
2007 Chuck (TV seriál)
The Rookie: CTU (TV seriál)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)
2001 Deník zasloužilé matky (TV seriál)
1999 Třetí hlídka (TV seriál)

Hudební videoklipy

2014 Soundboard Fiction: Wash Me in the Water (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace