foto

Matias Varela

  • nar. 23.6.1980 (40 let)
    Stockholm, Švédsko

Biografie

Matias se narodil roku 1980 a role Jorgeho ve Snadných prachách znamenala přelom v jeho kariéře. V roce 2013 byl za druhý díl trilogie dokonce nominován na cenu Guldbagge jako nejlepší herec. Varelu jste také mohli vidět v kriticky vysoce ceněném seriálu Borgiové po boku nejen Jeremy Ironse nebo ve svěží severské komedii bez klasických žánrových klišé Tenkrát na Phuketu.

Film Europe

Herecká filmografie

Filmy

2019 438 dagar
Heavy
2016 Assassin’s Creed
2015 Bod zlomu
2013 Snadný prachy 3: Život deluxe
2012 Arne Dahl: Evropské blues (TV film)
Arne Dahl: Velké vody (TV film)
Arne Dahl: Zlá krev (TV film)
Fjällbackamorden: I betraktarens öga (TV film)
Snadný prachy II
2011 Arne Dahl: Misterioso (TV film)
Tenkrát na Phuketu
2010 Snadný prachy
2005 Bouře
Stockholm Boogie
2004 Fröken Sverige

TV seriály

2020 Vychováni vlky (TV seriál)
Umbilical (S01E09)
Mass (S01E08)
Faces (S01E07)
další epizody (7)
Narcos: Mexiko (TV seriál)
AFO (S02E05)
2019 Fartblinda (TV seriál)
Elefanterna (E08)
Avsked (E07)
48 timmar (E06)
další epizody (8)
2017 Narcos (TV seriál)
Návrat do Cali (S03E10)
Todos Los Hombres del Presidente (S03E09)
Convivir (S03E08)
další epizody (10)
2013 Borgiové (TV seriál)
Vlk a beránek (S03E05)
Ořechový bál (S03E04)
Sourozenci (S03E03)
2012 Arne Dahl: Až na vrchol hory (TV seriál)
2011 V utajení (TV seriál)
The Wakeup Bomb (S02E11)
1999 Nya tider (TV seriál)