Reklama

Reklama

Epizody(26)

Obsahy(1)

Americký klučina Joye se vždycky chtěl stát hrdinou. Jenomže nic není tak, jak by člověk chtěl, a on pracuje na částečný úvazek, aby pomohl s financemi své babičce, jediné rodině, kterou má. Joye miluje roboty a vše s nimi spojené, a tak když jednoho dne vidí, jak je bezohledně zničen nejnovější model robota a vyhozen do popelnice, neváhá ani chvíli a bere si ho domů, aby jej opravil. Co čert nechce, tu noc se strhne bouře a do opraveného robota udeří blesk. Opravdu je pro hubeného Joyeiho nemožné stát se hrdinou? (Zíza)

(více)

Recenze (3)

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Závodila děcka na plastových tatrovkách a první řvalo: "Moje ferrarri je nejrychlejší," druhé: "Nééé, moje formule 1 je nejrychlejší," první ji ale trumflo Modrým Plamenem. Druhé, vzdělané děcko se ale nedalo a řičelo: "Já mám Thrust SSC a ten nic nepředjede." To probudilo v děcku prvním agresivitu až vztekle trhajíc tatrovku na kusy volalo: "Já jsem strážce vesmíru v examegaultrasuperhypergigaterazordu a přemorfuju ti trusťa na trabant."... Milému čtenáři mohlo by se zdát, že anime seriál Heroman je o něčem jiném, měl by však pravdu jen zčásti. Hlavní hrdina je klaďas k pohledání, stará se o babičku, živí se brigádami a nosí domů pěkné známky. Záporák je taky k pohledání, mimozemšťan velící ničitelským, dobyvatelským kohortám přerostlých brouků. Jejich plastové tatrovky jsou sice v rámci fikčního světa opravdové, ovšem způsob jejich boje se příliš neliší - oba, zvláště klučina, hodně řvou, potrpí si na efekt a zbraně vytahují v posloupnosti od nejslabší k nejsilnější, přičemž záporáci postupně prohrávají. Klučina navíc arzenál svého robota uvádí trapnými předvoláními jako Heroman, Go! Heroman, Blast! Heroman, Engage! Heroman, Finish! či Heroman, Augment! Většina vedlejších postav slouží k tomu, aby ukazála, jak to bez našeho klaďase nejde (což se možná v závěru trochu zpochybní, ale i kdyby...). Za Augment už jít nedokážu, Heroman mě konečně přepral. Viděl jsem 4 díly. Silné **. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Byl jednou jeden hodný správňácký americký kluk, který vypadal jako holka (což se promítlo do toho, že jsem si chvíli myslela, že tu máme hlavní hrdinku, a když se k tomu chovali jako ke klukovi, říkala jsem si, jestli to není ještě k tomu gender bender, asi kdyby jo, tak bych u toho vydržela mnohem dýl...^^). Nikdo by se nikdy nedozvěděl, jak moc hodný a správný je, kdyby do jeho robota neuhodil blesk a vzápětí na to planetu nepotkala mimozemská okupace. Nasadí na ruku divnou věc, bouchne do ní, zakřičí Heromane! a zachrání lidstvo. Paráda, ne? Ale grafiku to má fakt moc pěknou, to člověk přeci musí ocenit. Nevím proč, ale trochu mi přišlo, že ti amíci mají japonské charaktery, čím to? Nebo snad fatamorgána? Bez výčitek jsem to droppla a dala 2*. Oprášila ruce a šla koukat na něco zábavného. ()

gauron666 odpad!

všechny recenze uživatele

Stan Lee's Heroman je pitomost pro americká děcka. Nějaké zvraty nečekejte, všechno běží po předepsané lajně z níž nejde uhnout. ()

Reklama

Reklama