foto

Peter Parros

  • nar. 11.11.1960 (57 let)
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Our Dream Christmas
2007 Weekend, The
1990 Court-Martial of Jackie Robinson, The (TV film)
1988 Klub zabijáků (TV film)
1987 Raději zemřít
1985 Skutečný genius

TV seriály

2013 The Haves and the Have Nots (TV seriál)
2011 Castle na zabití (TV seriál)
Univerzitní šampion (S03E21)
2009 Milionový lékař (TV seriál)
Sherri (TV seriál)
2007 Sběratelé kostí (TV seriál)
Muž v domě (S02E14)
2005 Kriminálka Miami (TV seriál)
Pachatel na útěku (S04E07)
1994 New York Undercover (TV seriál)
1992 Hangin' with Mr. Cooper (TV seriál)
1991 Krok za krokem (TV seriál)
1990 Family Man, The (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
1989 Adam 12 (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Věc cti (S02E08)
1985 227 (TV seriál)
1984 1st & Ten (TV seriál)
Charles in Charge (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
1982 Knight Rider (TV seriál)
1979 The Facts of Life (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace