foto

Heather Hemmens

  • nar. 10.7.1988 (29 let)
    USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narodila se matce, která pocházela z Kostariky a otci z Kavkazu. Vyrostla se dvěma staršími bratry a sestrou v lesích Waldo. Její sestra je známá návrhářka kabelek Natalie Hemmens a jeden z jejích bratrů je jazzový hudebník Jason Hemmens.

Chodila na střední školu v Maine, pak přešla na školu umění v Bostonu kam získala stipendium. Po maturitě se odstěhovala do Los Angels, kde se zůčastnila několika konkurzů.

V roce 2010 byla obsazena do role Alice Verdury v seriálu HELLCATS, který se vysílal na stanici CW, ale po roce byl zrušen. Kromě toho režírovala a produkovala krátké filmy jako PERILS OF AN ACTIVE MIND A DESIGNATED, oba vznikly v roce 2010.

Má černý pás v bojových uměních.

Desperate "Rosaviva" Housewife

Herecká filmografie

Filmy

2013 Complicity
2012 Rise of the Zombies (TV film)
2011 Tři mušketýři
2010 Perils of an Active Mind
2009 Road to the Altar
2008 Candy Shop, The
2006 Cesta za vítězstvím
2005 Mistři hazardu
2004 Pop Rocks (TV film)

TV seriály

2014 Bezohlední (TV seriál)
If Loving You Is Wrong (TV seriál)
Upíří deníky (TV seriál)
Man on Fire (S05E19)
2013 The Haves and the Have Nots (TV seriál)
2010 Superkočky (TV seriál)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)

Dokumentární

2003 Race: The Power of an Illusion (TV seriál)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace