foto

Brian Reitzell

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

BAFTA

Skladatelská filmografie

Filmy

2020 Relic
2018 Black Mirror: Bandersnatch
2016 Kecky
2013 Bling Ring: Jako VIPky
2012 Goats
2011 Červená Karkulka
2010 Městečko Peacock
Začátky
2009 Cvokař
2007 30 dní dlouhá noc
2006 Horší už to nebude
2004 Světla páteční noci
2003 Ztraceno v překladu

TV seriály

2018 Mars (TV seriál)
Probuzení (S02E06)
Přesilovka (S02E05)
Nákaza (S02E04)
další epizody (6)
2017 Američtí bohové (TV seriál)
The Bone Orchard (S01E01)
2015 Hannibal (TV seriál)
The Wrath of the Lamb (S03E13)
The Number of the Beast Is 666 (S03E12)
...And the Beast from the Sea (S03E11)
další epizody (13)
2014 Hannibal (TV seriál)
Mizumono (S02E13)
Tome-wan (S02E12)
Ko No Mono (S02E11)
další epizody (13)
2013 Hannibal (TV seriál)
Savoureux (S01E13)
Relevés (S01E12)
Rôti (S01E11)
další epizody (13)
2012 Procitnutí (TV seriál)
Pilot (E01)
Šéf (TV seriál)
True Enough (S02E10)
Clinch (S02E09)
Consequence (S02E08)
další epizody (10)
2011 Šéf (TV seriál)
Choose (S01E08)
Stasis (S01E07)
Spit (S01E06)
další epizody (8)

Dokumentární

2020 Us Kids

Herecká filmografie

Filmy

1996 Světlo mého srdce

Dokumentární

2015 Il était une fois...: Lost in Translation (TV film)

Host

TV pořady

1971 Film '72 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(26)