foto

Akira Ifukube

  • nar. 31.5.1914
    Kushiro, Hokkaido, Japonsko
  • zem. 8.2.2006 (91 let)
    Tokio, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1995 Godzilla VS Destoroyah
1993 Godžira VS Mekagodžira
1992 Godzilla tai Mothra
1991 Godzilla VS King Ghidorah
1978 Ogin-sama
1977 Godzilla
1975 Mechagodzilla no gjakušú
Tobira wa hirakareta
1974 Pět vlků
Sandakan č. 8
1973 Ningen kakumei
Shin Zatôichi monogatari: Kasama no chimatsuri
1970 Gezora-Ganime-Kameba: Kessen! Nankai no daikaidžú
Shokon ichidai tenka no abarenbo
Tenkan no abarembo
Zatôichi to Yôjinbô
1969 Ido zero daisakusen
Oni no sumu yakata
Čókósó no akebono
1968 Kaidan jukidžóró
Kaidžú sóšingeki
Kawači fúten zoku
1967 King Kong no gjakušú
Kiza naki oharu
Zatóiči čikemuri kaidó
1966 Daimadžin
Daimadžin gjakušú
Daimadžin ikaru
Daisatsujin orochi
Džúičinin no samurai
Frankenstein no kaidžú: Sanda tai Gailah
Ičiman sanzennin no jógiša
Kigandžó no bóken
Nemuri Kjóširó: Buraiken
Nemuri Kjóširó: Tadžóken
Zatoichi no uta ga kikoeru
1965 Frankenstein tai čitei kaidžú Baragon
Muhómacu no iššó
Nihon rettó
Tokugawa Iejasu
Zatoiči džigoku tabi
Zatóiči nidankiri
Útok z neznáma
1964 Da ji
Kojiki taisho
Mothra tai Godzilla
San daikaidžú: Čikjú saidai no kessen
Suruga yûkyôden
Teigin džiken: Šikeišú
Učú daikaidžú Dogora
Zatóiči keššótabi
Šikonmadó: Ótacumaki
忍びの者 霧隠才蔵
1963 Džúsannin no šikaku
Jósó
Kaitei gunkan
Kono kubi ičimangoku
Teuči
Wanpaku ódži no Oroči taidži
Zatóiči kjódžó tabi
Zatôichi kenka-tabi
Šin Zatoiči monogatari
1962 King Kong vs. Godzilla
Kudžiragami
Onnakeizu
Zatóiči monogatari
Óšó
Čiisakobe
Šin šikótei
1961 Akumjó
Futari no musuko
Hangjakudži
Mijamoto Musaši
Šaka
1960 Hono-o no shiro
Kizu senrjó
Tadanao Kjó gjódžóki
Zoku Šinran
Šinran
1959 Ankokugai no kaojaku
Aru kengó no šógai
Korosareta sučuwádesu: širo ka kuro ka
Kotan no kuchibue
Nippon tandžó
Onna to kaizoku
Sono kabe o kudake
Učú daisensó
1958 Daikaidžú Varan
Futari dake no hashi
Hyoheki
Jagjú bugeičó: Sórjú hiken
Joru no cuzumi
Kanashimi wa onna dakeni
Kisecufú no kanata ni
1957 Itohan monogatari
Jagjú bugeičó
Jigoku bana
Naše země
Nikui mono
Saigo no dassó
Umi no jaródomo
Ósaka monogatari
Čikjú Bóeigun
Šitamači
1956 Bara no kôdôkan
Barmská harfa
Džojú
Gin šindžú
Kamisaka Širó no hanzai
Kiri no oto
Kuro-obi sangokushi
Kódžinbucu no fúfu
Onibi
Poslední soumrak
Probuzená zkáza
Ryūri no kishi
Sora no daikaidžú Radon
1955 Bijo to kairyu
Buruuba
Dankongai
Džočúkko
Hotaru no hikari
Izumi e no miči
Meidži ičidai onna
Mittsu no kao
Ningen gjórai kaiten
Zoku Keisacu nikki
Ókami
Óšó ičidai
1954 Ashizuri misaki
Bančó sara jašiki: Okiku to Harima
Dorodarake no seišun
Godzilla
Midori no nakama
Shunkin monogatari
Stoka
Wakai hitotači
1953 Aidžó ni cuite
Anatahan
Lovci krabů
Muhómono
Onna no iššó
Příběh jednoho života
Senbazuru
Yoake mae
Yokubo
Širauo
村八分
1952 Boryoku
Děti Hirošimy
Gekiryu
Lavina
Mukokuseki-sha
Nišidžin no šimai
Zoku baku rou ichidai
Ši no mači o nogarete
1951 Ai to nikušimi no kanata e
Dare ga watashi o sabaku no ka
Džijú gakkó
Icuwareru seisó
Nusumareta koi
Příběh o princi Gendžim
1950 Harukanari haha no kuni
Hlasy padlých studentů
Ma no ogon
Ore wa jódžinbó
Re mizeraburu: kami to akuma
Re mizeraburu: kami to jiyu no hata
Tenja wanja
Široi jadžú
1949 Džakoman to Tecu
Kirare no senta
Koiokamibi
Mlčenlivý souboj
Šinja no kokuhaku
1948 Daini no jinsei
Kurouma no danšiči
Taifuken no onna
Ucukušiki hjó
1947 Ginrei no hate
Kófuku e no šótai

Dokumentární

1991 Dozoku no ranjo
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace